Zmiany w ekipie

Uwagi, propozycje, komentarze dotyczące forum.
Awatar użytkownika
lukasamd
Administrator
Administrator

Post 07 kwie 2011, 21:48

W tym wątku będę informował publicznie o zmianach, jakie zachodzą w ekipie SafeGroup.pl.

Jakiś czas temu z funkcji moderatora z powodu braku czasu zrezygnował yngve.
Dziękujemy za dotychczasową współpracę :)

Dzisiaj natomiast, do redakcji dołącza andrzej76, osoba doskonale znana z ogromnej aktywności i zaskakująca nas kolejnymi testami oprogramowania antywirusowego. Postanowiliśmy nie czekać i przyjąć go do ekipy, ponieważ jest to użytkownik wyróżniający się w bardzo pozytywny sposób.
Witamy w ekipie! :)
Awatar użytkownika
Eugeniusz
Redaktor
Redaktor

Post 07 kwie 2011, 22:03

Szybki awans 8), gratuluję.
Szkoda że yngve zrezygnował :(
Awatar użytkownika
andrzej76
Redaktor
Redaktor

Post 07 kwie 2011, 22:38

Dzięki za kredyt zaufania, obiecuję - nie nawalę, ile będę miał czasu wolnego, zawsze poświęcę go forum, aby było jeszcze lepiej.
Awatar użytkownika
buri
Użytkownik

Post 07 kwie 2011, 22:46

Gratulować! Spektakularne wejście na szczyt w krótkim czasie, ale co by nie było argumenty 'za' oczywiście popieram. Ogromny wkład w rozwój forum oraz darmowa reklama dzięki prowadzeniu testów o czym nie wolno zapomnieć.
Powodzenia i wolnego czasu ;)
Awatar użytkownika
Meir
Ekspert

Post 07 kwie 2011, 23:41

Gratki Andrzejek :cool: ...Yngve-największy Znawca : GW-zrezygnował ? No cóż...Ferajna się wykrusza :(
Awatar użytkownika
Plati
Mentor
Mentor

Post 08 kwie 2011, 0:14

Ja zostaję na Froncie.
Awatar użytkownika
Eru
Moderator
Moderator

Post 08 kwie 2011, 0:25

Ta tylko jakbyś jeszcze coś wnosił to byłoby ok :>
Awatar użytkownika
Meir
Ekspert

Post 08 kwie 2011, 0:29

Plati pisze:Ja zostaję na Froncie.

To dobrze Plati :)
Eru pisze:Ta tylko jakbyś jeszcze coś wnosił to byłoby ok :>

Nie bzdurkaj Eru...Moderator nie jest od : "wnoszenia" tylko np. od : dyscyplinowania takich smyków jak Ty :D
Awatar użytkownika
Eru
Moderator
Moderator

Post 08 kwie 2011, 0:30

Za darmo rangi to on nie dostał bynajmniej Meir więc ogarnij...
Awatar użytkownika
Meir
Ekspert

Post 08 kwie 2011, 0:38

Eru pisze:Za darmo rangi to on nie dostał bynajmniej Meir więc ogarnij...

Ja wszystko ogarniam Eru :P Podważasz nominacje Moderatorskie ?
BTW.Kiedyś sygnalizowałem koledze z Malborka,że Forum byłoby na wypasie gdyby Modami zostali : Zord,Bierni albo LikwidatoR :)...niestety moje zacne sugestie nie spotkały się z żadną ripostą...
Awatar użytkownika
ichito
Redaktor
Redaktor

Post 08 kwie 2011, 8:11

Szkoda, że Yngwe odszedł...ale cóż, ma swoje życie i to ma być jego priorytetem. Dzięki za wszystko, co zrobił dla forum i dla nas użytkowników.
Andrzej...gratulacje :)
Awatar użytkownika
lukasamd
Administrator
Administrator

Post 08 kwie 2011, 8:31

@Meir:
Ty proponowałeś, ale czy pytałeś ich o zdanie, czy w ogóle są chętni?
Zgłosić się samodzielnie może każdy, nawet teraz, no i na dowolna funkcję. My takie zgłoszenie przeanalizujemy, zobaczymy jak dana osoba się zachowuje no i podejmiemy decyzję.
Tak więc, jeżeli ktoś twierdzi, że może się przydać, niech pisze.
Awatar użytkownika
JarekMk
Administrator
Administrator

Post 08 kwie 2011, 11:24

Gratuluję :)
Awatar użytkownika
Meir
Ekspert

Post 08 kwie 2011, 12:06

lukasamd pisze:@Meir:
Ty proponowałeś, ale czy pytałeś ich o zdanie, czy w ogóle są chętni?
Zgłosić się samodzielnie może każdy, nawet teraz, no i na dowolna funkcję. My takie zgłoszenie przeanalizujemy, zobaczymy jak dana osoba się zachowuje no i podejmiemy decyzję.
Tak więc, jeżeli ktoś twierdzi, że może się przydać, niech pisze.

Tak...ale niektórzy-przez : wrodzoną skromność i takt mogą odczuwać pewien dyskomfort w zgłaszaniu swojej kandydatury ...jak jest nabór na Moda...to ja mogę zarekomendować idealnego kandydata :)
Awatar użytkownika
lukasamd
Administrator
Administrator

Post 09 maja 2011, 22:57

Dzisiaj z powodu braku czas decyzję o rezygnacji z funkcji moderatora podjął Plati.
Dziękujemy za pomoc w pilnowaniu porządku na forum i czekamy z otwartymi ramionami jeżeli tylko sytuacja ulegnie zmianie :)

Do ekipy, właśnie w funkcji moderatora dołącza natomiast zord - osoba z bardzo długim stażem na forum, pomocna w wielu sytuacjach.

Obrazek

Witamy nowego moderatora i życzymy jak najmniejszej ilości sytuacji, w których musiałby odwoływać się do "ciężkich argumentów" jako osoba funkcyjna :)
Awatar użytkownika
andrzej76
Redaktor
Redaktor

Post 09 maja 2011, 23:07

Gratulacje, mam nadzieję, że będziesz pomocny, rozsądny i uczciwy w swoim postępowaniu jako moderator, i będzie można na Ciebie liczyć w każdej sytuacji.

Powodzenia na stanowisku - Andrzej76.
Awatar użytkownika
facecik
Specjalista

Post 10 maja 2011, 0:26

Gratulacje Zord !
Nareszcie właściwy człowiek na właściwym miejscu :cool:
Awatar użytkownika
Meir
Ekspert

Post 10 maja 2011, 3:29

@Zord ? A ja się pytam : DLACZEGO DOPIERO TERAZ :question: Z dawien dawna twierdziłem,że Ten Chłopiec idealnie nadaje się na Moda...gdyby onegdaj : @Jarek ( zamiast kręcić filmy :D )-słuchał moich mądrych rad i zrobił Modami : @Bierniego,@LikwidatoRa i @Zorda to Forum miało by : klasę i styl.
BTW.@Plati...napracował się Chłopina...trzeba było mu machnąć na odchodne ze : +30 w reputacji :D
BTW2.@Lukas co to znaczy : "czekamy z otwartymi ramionami" w odniesieniu do Platiego ? To jest jakiś skrót myślowy czy mam to rozumieć : dosłownie :D ?
Awatar użytkownika
ichito
Redaktor
Redaktor

Post 10 maja 2011, 7:14

Zord..."diabliku"...gratulacje :cool:
Plati...dzięki za wszystko...pomoc, wsparcie, doświadczenie...i towarzystwo na forum :)
Awatar użytkownika
lukasamd
Administrator
Administrator

Post 10 maja 2011, 8:51

Meir pisze:gdyby (...) słuchał moich mądrych rad (...) to Forum miało by : klasę i styl.

Nieco wycięte, ale kontekst zachowany. Odpowiedź: zapewne :lol:
Już stan forum sprzed nieco ponad roku pokazywał, jaka to była(by nadal) klasa i styl - mniej więcej grupy podwórkowych chuliganów (mam na myśli całe forum i "zabetonowaną" scenę użytkowników, a nie wymienione przez Ciebie osoby).
Tu z góry uprzedzam Twoją odpowiedź: jak chcesz to drążyć, to nie w tym temacie, bo nie od tego on jest.

1. Nie Ty decydujesz na SG, po raz kolejny powtarzam (pewnie znowu się odbije jak groch... ale co tam). Ja po konsultacji z innymi osobami podjąłem decyzję o zaproponowaniu Zord'owi tej funkcji.

2. Ten zwrot oznacza, że jeżeli znajdzie czas, to może znowu być na SG moderatorem.
Następna

Wróć do O forum