Zemana Antilogger a Windows 7 (x64)

Tutaj możesz zapytać o najlepsze rozwiązanie do Twojego komputera.
Regulamin forum
Prosząc o pomoc w doborze odpowiedniego zestawu, użytkownik jest zobowiązany do wypełnienia wzoru tematu i podania następujących danych:
- posiadany system operacyjny
- zastosowanie komputera
- specyfikacja komputera (opcjonalnie)

Tematy bez wypełnionego wzorca będą usuwane.
Awatar użytkownika
Quotermain
Nowicjusz

Post 14 lut 2012, 10:06

Witam.

Jak w temacie na moim kompie śmiga Windows 7 (x64), do ochrony komputera używam CIS 2012. Ostatnio doinstalowałem na keyloggery Zemane Antilogger. Znalazlem informacje ze program jest kompatybilny z systemami (x64) - http://www.microsoft.com/windows/compat ... it&page=10

Zastanawiam się jednak, czy Zemana potrzebna mi jest jako dodatkowa ochrona do CIS i czy program jest tak samo skuteczny jak na systemach (x32).

Pozdro.
Awatar użytkownika
facecik
Specjalista

Post 14 lut 2012, 11:04

Przy CIS,to zbędny dodatek,no chyba że przeprowadzasz jakieś poważne transakcje,to w tej kwestii nigdy nie jest za dużo zabezpieczeń,które i tak przed głupotą nie ochronią ;-)
Awatar użytkownika
Quotermain
Nowicjusz

Post 14 lut 2012, 11:17

Korzystam z bankowości internetowej oraz giełdy.
Awatar użytkownika
kamil10506
Ekspert

Post 14 lut 2012, 11:42

Zemana AntiLogger na 64 bitowe systemy nie chroni zbyt dobrze. Duzo lepszym.wyborem bylby SpyShelter Premium. Jest to platny program, ale o wiele lepszy od Zemany.
Awatar użytkownika
ktostam
Redaktor
Redaktor

Post 14 lut 2012, 13:22

No i nie zapominajmy, że SS Premium jest na licencji dożywotniej w przeciwieństwie do Zemany ;)
Awatar użytkownika
slawsi5
Użytkownik

Post 14 lut 2012, 20:51

kamil10506 pisze:Zemana AntiLogger na 64 bitowe systemy nie chroni zbyt dobrze. Duzo lepszym.wyborem bylby SpyShelter Premium. Jest to platny program, ale o wiele lepszy od Zemany.

Dokładnie tak jak piszę Kamil, zemana na x64 to cienki wybór choć ja przy CIS nie widzę sensu uzywania ani zemany ani spyshelter premium. :)

Send from my HTC Wildfire S using Tapatalk

Wróć do Dobór zestawu