Tutaj możesz zapytać o najlepsze rozwiązanie do Twojego komputera.
Regulamin forum
Prosząc o pomoc w doborze odpowiedniego zestawu, użytkownik jest zobowiązany do wypełnienia wzoru tematu i podania następujących danych:
- posiadany system operacyjny
- zastosowanie komputera
- specyfikacja komputera (opcjonalnie)
Tematy bez wypełnionego wzorca będą usuwane.
-

- Nowicjusz
14 lut 2012, 10:06
Witam.
Jak w temacie na moim kompie śmiga Windows 7 (x64), do ochrony komputera używam CIS 2012. Ostatnio doinstalowałem na keyloggery Zemane Antilogger. Znalazlem informacje ze program jest kompatybilny z systemami (x64) - http://www.microsoft.com/windows/compat ... it&page=10
Zastanawiam się jednak, czy Zemana potrzebna mi jest jako dodatkowa ochrona do CIS i czy program jest tak samo skuteczny jak na systemach (x32).
Pozdro.
-

- Specjalista
14 lut 2012, 11:04
Przy CIS,to zbędny dodatek,no chyba że przeprowadzasz jakieś poważne transakcje,to w tej kwestii nigdy nie jest za dużo zabezpieczeń,które i tak przed głupotą nie ochronią ;-)
-

- Nowicjusz
14 lut 2012, 11:17
Korzystam z bankowości internetowej oraz giełdy.
-

- Ekspert
14 lut 2012, 11:42
Zemana AntiLogger na 64 bitowe systemy nie chroni zbyt dobrze. Duzo lepszym.wyborem bylby SpyShelter Premium. Jest to platny program, ale o wiele lepszy od Zemany.
-

- Użytkownik
14 lut 2012, 20:51
kamil10506 pisze:Zemana AntiLogger na 64 bitowe systemy nie chroni zbyt dobrze. Duzo lepszym.wyborem bylby SpyShelter Premium. Jest to platny program, ale o wiele lepszy od Zemany.
Dokładnie tak jak piszę Kamil, zemana na x64 to cienki wybór choć ja przy CIS nie widzę sensu uzywania ani zemany ani spyshelter premium. 
Send from my HTC Wildfire S using Tapatalk
Wróć do Dobór zestawu