facecik pisze:Normalnie KOMUNA !
Za obrazę władzy ludowej, kara śmierci
dobra, już wszyscy przeczytali
facecik pisze:Normalnie KOMUNA !
Za obrazę władzy ludowej, kara śmierci
ichito pisze:wygląda to nieco jak zamykanie niewygodnych ust, żeby nie powiedzieć cenzura..
ichito pisze:Co zrobisz, jak napisze gdzie indziej?
ichito pisze:Poza tym uważam, że ciężko będzie uzyskać jakieś deklaracje od innych użytkowników...trochę pachnie mi to "lojalką",

bardok206 pisze:czy 1osoba może decydować w tak szybkim czasie o takiej sprawie jak dożywotni ban?

Jest sporo racji, kiedy mówicie o przyzwyczajeniu do pewnych osób i ich zachowań...jak pisałem mnie jego wybryki jakoś nie specjalnie dotyczyły, może dlatego że mam dystans do pewnych spraw i niejakie doświadczenie z ludźmi różnego pokroju. Pewien skład osobowy był przez długi czas tutaj, jedni przychodzili, inni odchodzili, widzieliśmy różne zachowania i "fochy"...niemniej pozostaje jakiś żal chyba, że gdzieś to wszystko się rozlazło, a pewnych osób już nie ma...w końcu każdy z nich w jakiś tam sposób współtworzył to forum i dodawał mu kolorytu.
Dopiero po Twojej wbicie się zrobił sajgon. Druga sprawa po co w PS. ostrzegasz innych userów jaki jest Meir? Oni doskonale wiedzą jaki jest, Meir uzytkownikiem Fixitpc jest od początku istnienia , znaja go na wylot, nie potrzebne jest Twoje zdanie tym bardziej,że Ty ledwo co się zareejstrowałeś , jesteś nowy, a wydajesz opinie jakbyś nie wiadomo kim był na forum. Nikt Cię praktycznie nie zna i nie muszą Ciebie w ogóle słuchać. Twój tekst był nie trafiony . Zachowałeś się jak konfident bo zakapowałeś zamiast siedzieć cicho na obcym forum. Wyjechałeś z grubej rury na niego wytykając mu tylko błędy,a na siebie nie patrzysz. Jesteś nie omylny? Jak już takie teksty zapuszczasz napisz co Ty złego wyrabiasz
Nie piszę tego by bronić Meira bo ma swoje wady, ale żeby rejestrować się na innym forum i od razu jechać go nawet się nie przedstawiając to trochę lipa . Swoją drogą jesteś na swoim punkcie trochę przeczulony, powinieneś się bardziej znać na żartach . Swoją drogą administracja/moderacja forum od zalania dziejów miała problemy z poczuciem humoru w większości , nie wszyscy żeby nie było . Moja wypowiedź nie jest złośliwa,żeby nie było, bez ironii , złych zamiarów, piszę to co myślę. Wkurzyła mnie trochę ta sprawa bo traktujecie Meira jak przestepcę ,że doczekał się tematu o sobie jakby nie wiadomo co zrobił, zabił kogoś, czy coś . Piszesz tak jakby wyglądało,że forum tu jest pełno cnotek
Pozdro
Użytkownicy przeglądający ten temat: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość