buri pisze:Decyzja bez komentarza.
Temat do zamknięcia i skasowania.
też tak uważam
buri pisze:Decyzja bez komentarza.
Temat do zamknięcia i skasowania.

tommy504 pisze:Dobra to ja głosuję, ja jestem za tym, żeby pozostać przy 1 wersji jak ustaliliście i dać Meirowi tylko 1miesiąc bana.
A temat skasować

zord pisze:co wy z tym wnoszeniem 99% użytkowników niczego nie wnosi
Żebyś napisał 1/3...no dobra - połowa...ale 99%? Oficjalnie mamy zarejestrowanych 755 użytkowników, z czego tak z 550 ma mniej niż 10 wpisów i są to wpisy nawet z 2007 (góra początek 2010 czyli i tak jakby ich nie było). Mamy więc ok 200 userów w miarę aktywnych - czyli 2 coś wnosi, a reszta tylko czyta albo pisze bez sensu? Rozumiem, że w tej dwójce jesteś Ty...a kto drugi?...jakiś konkurs? 

LikwidatoR pisze:Przez Ciebie na fixit od razu tematy zamykają.
LikwidatoR pisze:Druga sprawa po co w PS. ostrzegasz innych userów jaki jest Meir? Oni doskonale wiedzą jaki jest, Meir uzytkownikiem Fixitpc jest od początku istnienia , znaja go na wylot, nie potrzebne jest Twoje zdanie tym bardziej,że Ty ledwo co się zareejstrowałeś , jesteś nowy, a wydajesz opinie jakbyś nie wiadomo kim był na forum. Nikt Cię praktycznie nie zna i nie muszą Ciebie w ogóle słuchać.
LikwidatoR pisze:Zachowałeś się jak konfident bo zakapowałeś zamiast siedzieć cicho na obcym forum.
LikwidatoR pisze:Jesteś nie omylny? Jak już takie teksty zapuszczasz napisz co Ty złego wyrabiasz
LikwidatoR pisze:Swoją drogą jesteś na swoim punkcie trochę przeczulony, powinieneś się bardziej znać na żartach .
buri pisze:Cała sytuacja bardzo nie miła się zrobiła i będzie długo niosła za sobą "smrodek".
Fajnie,że tylko mnie cytujesz . Jak zdążyłeś przeczytać a pewnie tak co do sprawy na temat fixit nie tylko ja mam takie zdanie. User @ ktoś tam ma takie same, ale pewnie celowo pominąłeś .
Dalej jestem zdania ,że nie należy pchać się z butami na inne forum i nie kozaczyć jakby się było adminem. Tam władzy nie ma. Gdyby jak to określasz obraża Ciebie i redakcje szanowna administracja fixitpc by zainterweniowała . Czyżbyś wątpił w kompetencje szanownej picasso? Po prostu szukasz dziury w całym , Meir jest dla Ciebie niewygodny bo nie siedzi jak mysz pod miotłą. Dla Ciebie najlepiej byłoby gdybyś wszystkich miał w garści i tańczyli jak Ty zagrasz. Jesteś dość kontrowersyjną osobą , ale cóż takie życie.Myśl o mnie co chcesz: jeżeli dostanę namiary na inne jego wypowiedzi nas obrażające, sprawa zgodnie z tym co napisałem została zgłoszona
Tego nigdy i nigdzie nie napisałem
Wyluzuj i będzie dobrze.
O reszcie aspektów to samo. Nie będę się wiecznie powtarzał . Nie moja wina,że admin czyta to co chce czytać , a co mu nie odpowiada ignoruje lub nie widzi problemu zwalając winę na innego 

LikwidatoR pisze:Dalej jestem zdania ,że nie należy pchać się z butami na inne forum i nie kozaczyć jakby się było adminem. Tam władzy nie ma.
lukasamd pisze:Otrzymałem wczoraj wiadomość od picasso, że temat zostanie zamknięty aby uniknąć kłótni, moim zdaniem jest to więc najlepsze rozwiązanie (pomijam tu fakt, że w tej sprawie na innych forach nie chcę się już wypowiadać). Napisałem natomiast dlatego, że dostałem namiar na post Meira i nie mogłem tego tak zostawić. Szanuję siebie, szanuję inne osoby z redakcji i jeżeli ponownie przekroczy on granice rozsądku, już nie tyle będę pisał do niego, co do moderatorów / administratorów z prośbą o usunięcie takich opinii-zniesławień.
lukasamd pisze:Sam sobie odpowiedziałeś na to pytanie - nie muszą mnie słuchać, niemniej mogę wyrazić swoją opinię o jego zachowaniu podpartą faktami.
LikwidatoR pisze:Dla Ciebie najlepiej byłoby gdybyś wszystkich miał w garści i tańczyli jak Ty zagrasz.
lukasamd pisze:Powiem również otwarcie, że z doświadczenia wiem, iż w serwisach internetowych demokracja nie ma najmniejszego sensu i nie sprawdza się, bo użytkownicy przekształcają wszystko w bałagan. Rzecz jasna totalitaryzm nie miałby najmniejszego sensu, bo internet jest wolny (w pewnych aspektach), ale pewne regulacje muszą być i należy ich przestrzegać. W wielu sytuacjach idziemy natomiast użytkownikom na rękę i sami naginamy zasady które wprowadziliśmy, no ale są pewne granice tolerancji, które tutaj zostały makabrycznie przekroczone.
LikwidatoR pisze:Ciekawe czy w realu z Ciebie taki chojrak co Ty byś nie zgłaszał / interweniował![]()
LikwidatoR pisze:Ty byłeś powodem zamykania tematów, nie dociera do Ciebie dalej?? Przed Twoim wejściem temat byl live i guzik mnie obchodzi co picasso napisała . Napisała po fakcie jak zrobiłeś syf.
LikwidatoR pisze:Za mojej kadencji to lepsze teksty były puszczane na czacie z Biernim, Meirem, Lordem Zgonem, ignatusem i jakoś nikt się nie obrażał.
lukasamd pisze:Przykro mi że tak odbierasz moje posty i moje interwencje, ale miałem okazję już się na "poczuciu humoru" i "żartach" przejechać. Więcej tego błędu nie popełnię, co oczywiście nie oznacza, że zabraniam komukolwiek "być na luzie" - owszem można, ale to co dla kogoś jest żartem, dla kogoś innego może być poważną obrazą łapiącą się na paragrafy (patrz: wiadomość pw Meira do Tommy'ego). Jeżeli ktoś nie potrafi tego zrozumieć, to najwyraźniej nie potrafi zupełnie rozgraniczać dobra i zła, ale to już nie mój problem.
LikwidatoR napisał(a):Ty byłeś powodem zamykania tematów, nie dociera do Ciebie dalej?? Przed Twoim wejściem temat byl live i guzik mnie obchodzi co picasso napisała . Napisała po fakcie jak zrobiłeś syf.
Gdzieś jest to napisane? Zacznijmy od tego, że nie jesteś administratorem ani moderatorem ani jednego, ani drugiego serwisu. Nie wiesz więc, z jakich pobudek tamten temat został zamknięty (ja napisałem jaką pw otrzymałem).
Otrzymałem wczoraj wiadomość od picasso, że temat zostanie zamknięty aby uniknąć kłótni,

picasso pisze:Jest oczywistym, że Twój komentarz nie będzie ostatnim i wygeneruje odpowiedź. Temat obierze niepożądany kierunek. W związku z tym go zamykam.
LikwidatoR pisze: 700 userów z hakiem w tym patrząc po postach większość milczy

Użytkownicy przeglądający ten temat: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość