Wspomóż serwis

Uwagi, propozycje, komentarze dotyczące forum.
Awatar użytkownika
JarekMk
Administrator
Administrator

Post 23 maja 2009, 14:05

Po prawie trzech latach działania serwisu i forum, zmuszony jestem, drodzy Użytkownicy, poprosić Was o pomoc w finansowaniu działalności forum, naszej strony.

W ciągu roku są to koszta ponad 300 zł.

Niestety w chwili obecnej nie jestem w stanie sfinansować całości z własnej kieszeni, stąd moja prośba. Każda, nawet drobna, kwota będzie wielką pomocą.

Deklaruję pełną jawność wpływów i wydatków związanych z działalnością serwisu. Wszystkie wpłaty chciałbym publikować (w formie: całkowita kwota wpływów za dany okres czasu + lista nicków, nie kojarząc oczywiście konkretnych osób z kwotami).
Wpłat można dokonywać w dowolnej chwili, przez cały rok. Ewentualna nadwyżka zostanie przeznaczona na opłacenie domeny i hostingu w przyszłym roku, bądź wydana w inny sposób, zgodnie z wolą Użytkowników Forum.

Dane konta do wpłat podam zainteresowanym na PW.
PayPal - JarekMk@gmail.com

W tytule przelewu proszę wpisać Darowizna na rzecz antivir-polska.info oraz swój nick, jeśli chcecie znaleźć się na liście darczyńców. Przelewy bez powyższej treści w tytule przelewu będą niezwłocznie zwracane na konto nadawcy. Jeśli w tytule nie będzie nicka darczyńcy, pozostanie on anonimowy.

Z góry dziękuję za każdą złotówkę ;-)
Awatar użytkownika
JarekMk
Administrator
Administrator

Post 05 lip 2009, 22:03

Wczoraj przyszedł przelew od użytkownika roofman - jest pierwszym darczyńca, za co serdecznie dziękuję :)
Awatar użytkownika
JarekMk
Administrator
Administrator

Post 13 lis 2011, 12:32

Kolejną osoba która wsparła Nasz serwis jest polak900 - serdecznie dziękujemy :)

Wróć do O forum