Inne spojrzenie na temat zabezpieczenia systemu.
-

lunaticdreams
30 kwie 2010, 8:34
po prostu filmik z funkcjami
-

- Redaktor

-

- Specjalista
-

lunaticdreams
15 maja 2010, 16:00
Faktycznie,szkoda tylko że jest opcja "kup" a na obrazku pisze FREE:D:D:D
-

- Specjalista
15 maja 2010, 16:09
Ja mam kluczyk z promo ale na Eng stronie jest jeszcze to promo[hr]
czy jest w nim coś takiego jak wykluczenie folderów?
-

- Specjalista
17 maja 2010, 7:26
Mi chodziło o takie coś jak w Shadow Defender ,że program jest włączony cały czas a dodaję do wykluczeń np.Folder Antyvriusa,Ważnych plików itp.Ale już nie aktualne bo mam Shadow Defender
-

- Nowicjusz
13 lis 2011, 12:14
Z podziękowaniem:)
-

- Amator
19 lis 2011, 14:57
Używam go...niby ma chronić Master Boot Record lecz niestety Hitman i TDSSKiller po restarcie wykrył Bootkita...
ale jak masz AV to z tym progsem możesz robić co chcesz na kompie...
-

- Dyskutant
11 sty 2012, 23:20
Zainstalowałem go jakiś czas temu, ale dzisiaj zrobiłem pierwszy test, oczywiście wersji 2. Uruchomiłem kilka stronek z różnym robactwem i po restarcie wygląda na to, że wszystko co zapisało się na dysku zostało usunięte w raz z restartem. Jednym słowem super progs.
-

- Dyskutant
12 sty 2012, 12:06
rafikrafiki pisze:Zainstalowałem go jakiś czas temu, ale dzisiaj zrobiłem pierwszy test, oczywiście wersji 2. Uruchomiłem kilka stronek z różnym robactwem i po restarcie wygląda na to, że wszystko co zapisało się na dysku zostało usunięte w raz z restartem. Jednym słowem super progs.
Uruchom jakiegoś TDLa, zobaczymy jak sobie poradzi
-

- Dyskutant
12 sty 2012, 17:54
rafikrafiki pisze:TDLa - a co to znaczy

Np.
-

- Specjalista
12 sty 2012, 18:14
TDL to rootkit, zwany Alureon lub Olmarik. Opis: http://www.microsoft.com/security/porta ... Alureon.CT
-

- Dyskutant
Wróć do Programy typu: HIPS, SandBox