andrzej76 pisze:Z sandboxów mamy : Sandboxie, Returnil System Safe, Defense Wall, GeSwall, Buffer Zone.

andrzej76 pisze:Osobiście jakoś wolę tradycyjne hipsy
Klikając na komunikaty HIPS-a zawsze można źle odpowiedzieć i wtedy lipa.

Ambient pisze:Jak wygląda sprawa z licencją na Shadowdefender?
andrzej76 pisze:Ambient pisze:Jak wygląda sprawa z licencją na Shadowdefender?
Dożywotnia.

Flash999 pisze:Zgodny jest z Windows 7 x64?
. Za każdym razem przy uruchamianiu włącza się minimalny tryb awaryjny (tylko konsola). Ciekawe jak teraz wrócić? 

Flash999 pisze:włączyłem Shadow Mode, odpaliłem parę wirków...i skończyłem w trybie awaryjnym

Tomasz pisze:Pytanie czy licka przyjdzie...
andrzej76 pisze:Flash999 pisze:włączyłem Shadow Mode, odpaliłem parę wirków...i skończyłem w trybie awaryjnym
Nie miałem takich problemów. Dziwne, mam go po polsku co nie zmienia faktu.
Po odpalaniu później restartowałeś kompa i takie kwiatki?
)
Flash999 pisze: Pliki nietchnięte.

Jestem "fanem" wirtualizerów i mam o nich...o tych sprawdzonych...jak najlepsze zdanie. Gorzej z "piaskownicami", bo jakoś nie leża mi te softy...nie żebym im nie ufał i miał jakieś powody ku temu...po prostu są to programy dla mnie mało zrozumiałe w działaniu i konfiguracji, a próbowałem Sandboxie, BZ, GW...nawet DW u mnie zagościł, ale kiedy bez zmiany żadnych opcji właściwie, po jego odinstalowaniu namieszał mi okrutnie w strukturze folderów na dysku z danymi, powiedziałem sobie "pierwszy i ostatni raz". Wiem, że wszystkie wymienione programy mają swoich gorących zwolenników...ja też próbowałem...nie wyszło 

ichito pisze: Co i czy w ogóle coś tam siedzi...nie wiadomo...program jest w powszechnym użyciu,

Narazie nic się nie dzieje.
Waves97 pisze:Narazie nic się nie dzieje.

Wróć do Programy typu: HIPS, SandBox
Użytkownicy przeglądający ten temat: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość