Ambient pisze:Zauważyłem, rzecz następującą: rozpakowałem paczkę z virkami w wykluczonym folderze, po przeskanowaniu i usunięciu części plików wracają one po restarcie.

andrzej76 pisze:folder(y) są wykluczone z ochrony , czyli tak jak byś działał na wyłączonym SD.

Po prostu mam wykluczony pulpit z ochrony, tam mi się ściągają pliki z netu i tam często zapisuję przejściowo swoje rzeczy. Do końca nie przemyślałem sprawy...
Pamiętaj - "błądzić jest rzeczą ludzką" i "nikt nie jest doskonały"...każdy z nas się wciąż czegoś nowego uczy i każdy z nas od czegoś zaczynał. Ani ja, ani nikt inny nie urodził się z tą wiedzą, którą ma 

ichito pisze:A co Valkyrie da w tym momencie?...przecież to też tylko zespół skanerów z funkcją reputacji...więcej i innych skanerów, niż VT na pewno nie posiada...z reputacją bywać może różnie zwłaszcza w stosunku do tak mało popularnego softu, jak ostatnia wersja SD.

Wróć do Programy typu: HIPS, SandBox
Użytkownicy przeglądający ten temat: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość