Tutaj możesz zapytać o najlepsze rozwiązanie do Twojego komputera.
Regulamin forum
Prosząc o pomoc w doborze odpowiedniego zestawu, użytkownik jest zobowiązany do wypełnienia wzoru tematu i podania następujących danych:
- posiadany system operacyjny
- zastosowanie komputera
- specyfikacja komputera (opcjonalnie)
Tematy bez wypełnionego wzorca będą usuwane.
-

- Nowicjusz
16 lut 2012, 0:33
Przyznam się, że mam pewną awersję do tego programu z lat dawnych kiedy to był on strasznym mułem. Ale pewnie już nie jest tak źle. Trzeba będzie ściągnąć wersje testową. A może coś z większą kontrolą nad tym co dzieje się w systemie. I tak zastanawiam się czy może nie dorzucić spysheltera i mbam'a do zestawu ?
-

- Dyskutant
16 lut 2012, 0:45
Spyshelter jak najbardziej, dobry pomysł, mbam zostawiłbym jako skaner, a dorzuciłbym jeszcze EMET
-

- Amator
-

- Nowicjusz
16 lut 2012, 1:32
Pozostaje jeszcze opcja załatwienia sobie zamiast całego pakietu eseta tylko nod'a i dorzucenie jakiegoś firewall'a lub dobre skonfigurowanie systemowego.
-

- Dyskutant
16 lut 2012, 9:31
Ja od siebie polecam g date wypróbować. Wersja 2012 rozwieje mit dotyczący mułowatości tego softu. Poza tym, w każdych testach bardzo wysoko.
-

- Dyskutant
16 lut 2012, 21:55
Eru pisze:Ta tylko, że wciąż bazuje tylko na silnikach...
I czy to w czymś przeszkadza w osiąganiu takich wyników? Nie. Do codziennego użytkowania wystarczy każdy z wymienionych tutaj softów.
-

- Nowicjusz
16 lut 2012, 23:07
Dzięki wszystkim za pomoc. Potestuje sobie wzmiankowane pakiety i zobacze który mi najbardziej odpowiada.
Dzięki za sugestie.
Wróć do Dobór zestawu