Wasze opinie o forum.

Uwagi, propozycje, komentarze dotyczące bloga.
Awatar użytkownika
Jurek

Post 16 sty 2009, 9:44

Pablosss pisze:
mateusz8466 pisze:A do pogaduch my coś wymyślimy :D

A tam się pozabijamy tak? :)

Czy koniecznie potrzebujesz kontroli admina żeby prowadzić mądrą dyskusję również z trundymi rozmówcami? :)
A poza tym tak jak i na innych forach userzy również mogą wywierać wpływ na właściwą dyskusję nie tylko admin.
Awatar użytkownika
Pablosss
Specjalista

Post 16 sty 2009, 9:49

Jurek pisze:Czy koniecznie potrzebujesz kontroli admina żeby prowadzić mądrą dyskusję również z trundymi rozmówcami? :)

Ja nie potrzebuję takiej kontroli, miałem na myśli tutaj innego usera tego forum z którym niestety ciężko się rozmawia a który w rozmowie ( przynajmniej ze mną ) nie przebiera w słowach :)
Awatar użytkownika
Jurek

Post 16 sty 2009, 10:01

Pablosss pisze:
Jurek pisze:Czy koniecznie potrzebujesz kontroli admina żeby prowadzić mądrą dyskusję również z trundymi rozmówcami? :)

Ja nie potrzebuję takiej kontroli, miałem na myśli tutaj innego usera tego forum z którym niestety ciężko się rozmawia a który w rozmowie ( przynajmniej ze mną ) nie przebiera w słowach :)

No to trzeba było poskarżyć się mamusi :D
Awatar użytkownika
Pablosss
Specjalista

Post 13 lis 2011, 12:29

Jurek pisze:No to trzeba było poskarżyć się mamusi :D

E tam, sam sobie poradzę :D W końcu też mam język :) Po 2 mama spytałaby najpierw co to jest forum :D
Poprzednia

Wróć do O blogu