Testy publikowane w zewnętrznych serwisach.
-

- Redaktor

-

- Specjalista
11 sty 2012, 13:39
Ciekawe wyniki. Poległ Symantec, Avast, Emsisoft, Ikarus, PcTools. (to te które nie wyłapały wszystkich).
Przeszły takie "kwiatki" jak Auslogics, Clearsight, Defenx, Digital Defender, eEye Blink, ESTSoft ALYac, Nifty
A Webroot poszedł jak wściekły: 2787 FP !!! (jedyne pocieszenie, że wyłapał wszystkie zagrożenia)
-

- Specjalista
11 sty 2012, 13:54
zord pisze:Auslogics jest nie tyle na silniku Biutdefendera tylko jest to bitdefender 2011 z innym logo

dokładnie, program wygląda identycznie jak bd 11
a co do webroota to powinni przewidzieć taką sytuacje i zrezygnować z testu na jakiś czas. Bo publikacja takiego wyniku to zgroza po prostu...
-

- Dyskutant
11 sty 2012, 16:04
asg pisze:Ciekawe wyniki. Poległ Symantec
Nie widzę Symanteca. Gdzie on jest?
-

- Specjalista
11 sty 2012, 16:11
slawektor pisze:asg pisze:Ciekawe wyniki. Poległ Symantec
Nie widzę Symanteca. Gdzie on jest?
na dole: http://www.virusbtn.com/vb100/archive/t ... ult&id=169
Eugeniusz pisze:Nie podają ile Emsisoft miał fp (nie dostał certyfikatów). Ciekawe dlaczego

jeśli nie ma nic o FP to znaczy, że nie wyłapał wszystkich zagrożeń z "listy100"
-

- Specjalista
12 sty 2012, 0:24
Po przeczytaniu wyniku Webroota (2787 FP) nerwowo zapuściłem Eseta (0 FP). Znalazł 2 wirusy: Pdf creator i Adobe reader. Coś mi zaczynają śmierdzieć te od lat znakomite wyniki Eseta na VB 100.
Dodałem Emsisoft - 4FP
GData, Hitman, MBam - czysto
-

- Specjalista
18 sty 2012, 11:59
Na Virustotal Detection ratio: 1 / 41 Nod jest tym jedynym. Niestety FP.
A program po prostu drukuje do formatu pdf i tyle. Nod czepia się, bo przy instalacji oferuje pasek do eksplorera dla bezpośredniego druku stron internetowych na pdf (co pewnie narusza prawa autorskie autorów stron)
@ananael
Najbardziej przypadł mi do gustu E-Set
-

- Amator
20 sty 2012, 15:34
@nikitagorbaczow: bo to jest srednia wynikow od czerwca. W tym okresie Microsoft wystawil Forefront w jednym tescie a w dwoch innych MSE.
-

- Dyskutant
20 sty 2012, 18:48
ananael pisze:@nikitagorbaczow: bo to jest srednia wynikow od czerwca. W tym okresie Microsoft wystawil Forefront w jednym tescie a w dwoch innych MSE.
Ooo:) super, dziękuję za odpowiedź!
-

- Dyskutant
25 sty 2012, 21:51
A czemu nie ma tu softów Symanteca?
-

- Dyskutant
26 sty 2012, 1:50
asg już odpowiedział wyżej:
Wróć do Testy zewnętrzne