slawektor pisze:Nie manipuluj proszę. Jako zwolennik Palikota Sam wiesz co pisały przed wyborami media i ile z tego okazało się prawdą. Dajesz linka do organizacji z informacją że ten marsz organizują. Zapewniam Cię że oni nie są organizatorami marszu.
W Marszu Niepodległości uczestniczyć będą min. rodziny z małymi dziećmi, młodzież szkolna, starsi ludzie - kombatanci Armii Krajowej i Narodowych Sił Zbrojnych oraz więźniowie polityczni z czasów komunistycznej niewoli, z prezesami Światowego Związku Żołnierzy AK i Związku Żołnierzy NSZ na czele. W Marszu uczestniczyć będą również polscy dziennikarze, ludzie kultury oraz intelektualiści. W komitecie poparcia znaleźli się m.in. historyk prof. Jan Żaryn, publicysta Jan Pospieszalski, twórca GROM gen. Sławomir Petelicki, bp Antoni Dydycz i muzyk Paweł Kukiz.

slawektor pisze:Skoro rozumiesz. Idąc Twoim tokiem rozumowania. Skoro jest u Palikota Biedroń, Transseksualna Grodzka, to cala ta partia Palikota musi być.. Łapiesz metodę? Nikt nie pisze że Grodzka czy Biedroń to pojedyncze osoby, nie cały ruch. Też nie lubię młodzieży wszechpolskiej, natomiast wykorzystywanie jej, faszyzmu, praktycznie przez gazetę wyborczą że ginie sama wartość tego święta. Nie podejrzewam żeby Kukiz czy Żaryn, gen. Sławomir Petelicki też popierali młodzież. W zeszłym roku propagowano stawianie lampek (Wajda) na grobach radzieckich żołnierzy. Taka moda. Fakt, nie mam nic przeciwko, bo to byli ludzie którzy nie zawsze znaleźli się tu z swojej woli. Tylko niech się też nie zapomina że 17 września napadli na Polskę. Mamy to co serwują nam media. A zaproszenie zagranicznych bojówek..
. Czyli wiadomo. Wyborcza odkryła intencję. Polacy, którzy we własnym kraju świętują odzyskanie niepodległość to faszyści. Nie Wiedziałeś? Niemcy pomogą polskiej lewicy zatrzymać Marsz Niepodległości, żeby nigdy więcej polski faszyzm nie zagroził Europie i światu.

Plati pisze:Ja jestem za zerwaniem konkordatu z Watykanem, opodatkowaniem instytucji wyznaniowych, w tym Kościoła oraz rewizji prac komisji majątkowej. Poza tym oczywiście łapy precz od dzieci. Czy to antyklerykalizm?
morphiusz pisze:Wiesz Nowicka nie wyszła z cieluści piekieł, i to, że ktoś powiedział tak mi dopomóż Bóg nie oznacza, że na nią nie zagłosuje.

slawektor pisze: Z Popiełuszki ironizujesz, szkoda.
morphiusz pisze:Tak. Ludzie na słowo antyklerykalizm mają obraz jakiegoś diabolo czy zabojców Popiełuszki.
http://pl.wikipedia.org/wiki/Antyklerykalizm

morphiusz pisze:Jest godzina 15.20 a grupa "Prawdziwych Patriotów Którzy Przyszli Pokojowo Demonstrować Miłość do Ojczyzny" rwie bruk z ulicy i rzuca nim w policję.
Użytkownicy przeglądający ten temat: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość