Uwagi, propozycje, komentarze dotyczące forum.
-

- Moderator

23 sty 2011, 18:37
Witam,
Informuję, że do regulaminu został dodany kolejny (30) punkt, który wprowadza pewne restrykcje, co do podpisu na forum.
30. Podpis użytkownika może zawierać 1 grafikę o maksymalnych wymiarach 400x40px, lub tekst o długości do 255 znaków. Maksymalny dopuszczalny rozmiar czcionki to 100% (czcionka standardowa). Niestosowanie się do tej zasady, będzie karane.
Aby dostosować się do powyższego punktu regulaminu otrzymujecie czas jednego tygodnia. Po tym okresie otrzymacie jedno upomnienie, a potem będzie już trochę ostrzej.
Pozdrawiam.
-

- Administrator

13 lis 2011, 12:37
To co zobaczyłem po wejściu w ten temat doprowadziło mnie do szewskiej pasji... ludzie, to nie jest przedszkole.
Pomijam już fakt, że jakiś czas temu sem w regulaminie informowałem o tej zmianie. Ja wyszedłem z propozycją aż takich cięć i zostały one po dyskusji w dziale administracyjnym zatwierdzone. Zbędne posty lecą do kosza.
Po raz kolejny co niektórym muszę niestety przypominać, że na forum nie ma demokracji i panuje pewna hierarchia na którą godzicie się przebywając tu i dyskutując. To, że ktoś ma ileśtam lat i kilka tysięcy postów jak widać nie świadczy o jego poziomie intelektualnym (chodzi mi o co niektorych użytkowników, bo do działania mateusxzz'a nie mam zastrzeżeń).
Meir pisze:Młody się zakochał...znam to z autopsji...wtedy człowiek nie wie co mówi-ponieważ ma mętlik w głowie

Obraza moderatora, warn.
Pablosss pisze:Rozkazy to możesz sam wykonywać, ja nie mam zamiaru tego robić ( zresztą nie musze ). A jeśli ktoś ma zamiar wykonywać rozkazów wydawanych przez dzieci to już nie moja sprawa

Kolejny prowodyr kłótni (nie tylko ta wypowiedź), również leci warn.
zord pisze:użytkownika obowiązuje regulamin taki jaki był w momencie rejestracji na forum

A także wszelkie zmiany jakie zostaną weń wprowadzone. Czytałeś w ogóle regulamin?
zord pisze:zdaje ci się user musiał by zaakceptować nowy regulamin sytuacja analogiczna jak na naszej klasie nie zaakceptujesz to cie nie obowiązuje

To nie jest żadna nasza-szmata i regulamin cię obowiązuje. Nie przestrzegasz = łamiesz = wyłapujesz warny, a w dłuższej perspektywie ban.
Sprawa została uzgodniona na szczeblu administracyjnym i weszła w życie już jakiś czas temu (wysłałem paru osobom PW, jakoś problemów nie było i sygnaturki zmienili), nie podlega ona dyskusji z Waszej strony.
Wszelkie odwoływanie się do tego tematu w innych (via np. pogawędki w których zaczynacie już robić syf) będzie karane warnem.
Wróć do O forum