. Niestety jest po angielsku, przynajmniej na razie. Poradnika nie ma, jeśli więcj chciałbyś skorzystać z poradnika musiałbyś poczekać od dwóch tygodni do miesiąca. Napisałbym jakiś poradnik, wygenerował PDF.

więc ryzyko jest znikome a jeżeli masz stałe łącze, to jest to idealne rozwiązanie na słabsze maszyny. Do tego możesz dodać PrivateFirewall, co było już proponowane przez Eugeniusza.

Rob pisze:Dobra teraz już wszystko wiem, widzę że odradzacie avasta a więc zwrócę licencję właścicielowi bo po co się ma marnować ale może ktoś jeszcze coś powie na temat tego antywirusa. Cóż obecny pakiet który widzielibyście wy i ja to PCA + PrivateFirewall tylko czy PCA nie będzie muliła na internecie 2 Mb/s. Cieszę się że jesteście wyrozumiali i macie pomagać osobą które są w tym temacie zielone tak jak ja. Jeszcze raz dziękuję za wszystkie dotychczasowe posty.

Privatefirewall i Avast to całkiem sensowne, sympatyczne, lekkie i wydajne połączenie...mam taki zestaw na laptoku nieco tylko wydajniejszym od Twojego Rob i wszystko śmiga bez problemów. Odnośnie ustawień PFW podstawy możesz znaleźć tu i choć to wątek sprzed wielu miesięcy, to wciąż właściwie opis jest aktualny
Użytkownicy przeglądający ten temat: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość