|
|
Eset Smart Security 5 ESET Smart Security 5 to najnowsza generacja pełnego pakietu bezpieczeństwa łączącego ochronę antywirusową i antyspyware z zaporą osobistą i moduł... [czytaj więcej] |
|
BitDefender Internet Security 2012 Bitdefender Internet Security 2012 zawiera oprogramowanie antywirusowe, antyphishingowe, zaporę sieciową, ochronę rodzicielską i ochronę dla portali... [czytaj więcej] |
|
TrustPort Antywirus TrustPort Antywirus to idealne podstawowe rozwiązanie zabezpieczenia komputera osobistego, chroniące przed wirusami i programami szpiegującymi. Zape... [czytaj więcej] |
lukasamd pisze:Pałka się przegięła, ale wątpię, aby czegokolwiek go to nauczyło... nie umie się dostosować.
Nadeszły czasu porządku, koniec z burdelem jaki niektórzy postanowili sobie zrobić na forum
...mądrzy ludzi twierdzą,że człowieka poznaje się przy : pieniądzach i wódce...a ja sobie nie przypominam żebyśmy wspólnie sponiewierali się alkoholem tudzież prowadzili jakiś very profitable business w Przemkowie.

facecik pisze:Witaj Meir , jak tam wakacje.
Fajnie że wróciłeś

)?
tommy504 pisze:Kurka, od tygodnia nie mam powiadomień o odpowiedziach na posty, wiecie co jest grane?
W ustawieniach na forum mam zaznaczone żeby powiadamiać.
Skrzynka e-mail nie posiada spam-filtra.
Nie dochodzą powiadomienia
Plati pisze:"Jaja sobie robisz Plati...czy "zrobiłeś" jakiegoś żydowskiego jubilera w Antwerpii(wiem co mówię-mają tam prawdziwe cudeńka )?
" - ale osochozi?
...to było a propos tego Twojego "Senatora"
.
mateusxzz pisze:No o co Plati ? Meir wrócił i znowu się zacznie...

Użytkownicy przeglądający ten temat: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość