kamil10506 pisze:mateusxzz pisze:Nie chcę nic mówić, ale IE9 to poczciwa przeglądarka
Gdyby miała normalny AdBlock...
Przecież ma
Jedyna różnica do ABP to to że jest płatny
(wersja free blokuje bodajże 200 banerów dziennie) 
|
|
Panda Cloud Office Protection - ESD Panda Cloud Office Protection jest przyjaznym rozwiązaniem zapewniającym kompletną ochronę komputerów mobilnych, stacji roboczych oraz serwerów prze... [czytaj więcej] |
|
Kaspersky Anti-Virus 2012 Kaspersky Anti-Virus 2012 stanowi podstawę systemu bezpieczeństwa Twojego komputer, która gwarantuje ochronę w czasie rzeczywistym przed najnowszym sz... [czytaj więcej] |
|
BitDefender Antivirus PLUS 2012 Bitdefender Antivirus Plus 2012 zapewnia dyskretną ochronę przeciwko zagrożeniom takim jak wirusy, spyware i phishing. Oprogramowanie zawiera równie... [czytaj więcej] |
kamil10506 pisze:mateusxzz pisze:Nie chcę nic mówić, ale IE9 to poczciwa przeglądarka
Gdyby miała normalny AdBlock...
(wersja free blokuje bodajże 200 banerów dziennie) 

mateusxzz pisze:Nie chcę nic mówić, ale IE9 to poczciwa przeglądarka

mateusxzz pisze:A w jakimże laptopie jeśli mogę spytać?

Waves97 pisze:Ja mam naprawdę kijową baterię. Nie dawno kupiłem laptopa i góra jej możliwości to 3 godziny...

Waves97 pisze: więc chyba sobie odpuszczę tą całą baterię.

lukasamd pisze:A co jest takiego złego w IE9 żeby go przekreślać?
Wielu użytkownikom w zupełności wystarcza.
Wybacz, ale 9 bardzo dobrze radzi sobie z wyświetlaniem stron ![Good :]](http://forum.safegroup.pl/images/smilies/smile2.png)
Użytkownicy przeglądający ten temat: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość