Outpost Security Suite Pro 7.5.1 Polska wersja

Dział w którym znajdziesz pomoc odnośnie oprogramowania typu Firewall.
Awatar użytkownika
jacekb
Nowicjusz

Post 18 lut 2012, 18:34

na stronie agnitum http://agnitumblog.blogspot.com/2012/02 ... lable.html pojawila sie informacja dotyczaca polskiej wersji, niedawno byla promocja powyzszego programu, nie pamietam juz na jakiej stronie, pragne tylko poinformowac, ze niestety nie da sie do polskiej wersji dostosowac kluczy z tych promocji, wyskakuje wiadomosc, ze zly klucz, itp, troche szkoda, ale coz angielska wersja tez dobra, pewnie wiadomosc nie powinna byc w tym miejscu ale chcialem o tym poinformowac, jak cos to prosze ja wykasowac, pozdroweczka
Awatar użytkownika
Ambient
Dyskutant

Post 18 lut 2012, 18:42

Miło z ich strony :) Teraz kolei na OA i PF
Awatar użytkownika
zord
Moderator
Moderator

Post 18 lut 2012, 19:25

jak ktoś ma angielska wersje z promocji to wystarczy przekopiować polskie pliki językowe i dopisać język polski do pliku konfiguracyjnego
Awatar użytkownika
ktostam
Redaktor
Redaktor

Post 18 lut 2012, 20:07

A jak z jakością polskiej wersji?
Awatar użytkownika
Eugeniusz
Redaktor
Redaktor

Post 18 lut 2012, 20:11

Dagma raczej świni nie zrobiła i nie dała śmieciowatego tłumaczenia.
Awatar użytkownika
marsellus
Dyskutant

Post 18 lut 2012, 20:34

W OFP jest w porządku ;)
Awatar użytkownika
jacekb
Nowicjusz

Post 18 lut 2012, 22:28

a jak to zrobic? prosze o pomoc

Dodano: 18 lut 2012, 21:28

tzn. jak przekopiowac te polskie pliki
Awatar użytkownika
Ambient
Dyskutant

Post 19 lut 2012, 0:08

W folderze Agnitum: wyszukujesz wszytkie pliki z końcówką .pl np. acs.pl, update.pl, spae.pl. To samo tyczy się folderów plugins i plugins_acs. Z głównego folderu Kopiujesz plik konfiguracyjny machine.ini, i wklejasz np. na pulpit, otwierasz w notatniku i gdzieś w dolnej części tekstu wyszukujesz słowa Languages. W wierszu LangList dopisujemy na końcu: |pl i zapisujemy plik. Jak zainstalujesz wersję angielską, wyłączasz autoochronę i wklejasz pliki w te same miejsca co wcześniej skopiowałeś. Plik machine.ini kopiujesz i zamieniasz. Wchodzisz w ustawienia, ogólne, wybierasz Polski, włączasz i wyłączasz Outposta. Pamiętaj o ponownym włączeniu autoochrony :)

Może tak, w folderze Agnitum znajdź pliki o nazwach:
acs.pl, crit_localize.pl, feedback.pl, html_ui.pl, ie_bar.pl, op_cmn.pl, op_install.pl, op_mon.pl, op_shell.pl, py_localize.pl, spae.pl, update.pl
folder plugins:
antimalware.pl, logviewer.pl, netstatviewer.pl
folder plugins_acs:
amw.pl, content.pl, downloader.pl, firewall.pl, hips.pl, sand.pl
Awatar użytkownika
TASMAN
Amator

Post 19 lut 2012, 1:02

Tępo mają po prostu piorunujące cóż widać zależy im na Polskim rynku tak jak naszemu donalduniowi na wyborcach. :beer: :beer: :beer:
Awatar użytkownika
jacekb
Nowicjusz

Post 19 lut 2012, 11:32

dziekuje bardzo za pomoc, zabieram sie do pracy, mialem to zrobic co prawda wczoraj, ale opanowala mnie niemoc i poszedlem spac, jeszcze raz dzieki, pozdroweczka
Awatar użytkownika
Eugeniusz
Redaktor
Redaktor

Post 19 lut 2012, 12:12

TASMAN pisze:Tępo mają po prostu piorunujące cóż widać zależy im na Polskim rynku tak jak naszemu donalduniowi na wyborcach. :beer: :beer: :beer:

Nie im, tylko Dagmie. A co do drugiego to raczej zależy, ale przed wyborami. Jak każdemu zresztą.
Awatar użytkownika
Ambient
Dyskutant

Post 20 lut 2012, 19:07

Wrzucam poprawione tłumaczenie, znalazłem jeden kwiatek i trochę nie przetłumaczonych linijek. Wrzuciłem też folder news-y, dla tych którzy chcą mieć w głównym oknie informacje również po polsku :) . Należy pamiętać o dopisaniu w pliku konfiguracyjnym machine: |pl wyszukujemy słowa --> Languages --> w wierszu LangList dopisujemy |pl
Obrazek
Dowload:
http://www.mediafire.com/?zzcw968uzpmaj2m
Ostatnio zmieniony 23 lut 2012, 0:34 przez Ambient, łącznie zmieniany 1 raz
Awatar użytkownika
jacekb
Nowicjusz

Post 21 lut 2012, 23:06

zrobiles kawal dobrej roboty, dzieki, pozdroweczka
Awatar użytkownika
Ambient
Dyskutant

Post 23 lut 2012, 0:35

jacekb pisze:zrobiles kawal dobrej roboty, dzieki, pozdroweczka

Kawał to zdecydowanie za dużo powiedziane, poprawiam to co jest już zrobione czyli malutkie ziarenko ;) Cieszę się, że się przydało :)

Poprawione:
Obrazek
+ parę mniejszych błędów w tłumaczeniu.
Bez sensu kompletnie z tym polskim, nie mogli zaczekać te parę dni, dopracować i wydać z nową wersją?!

Dowload
http://www.mediafire.com/?zzcw968uzpmaj2m
Awatar użytkownika
ktostam
Redaktor
Redaktor

Post 01 mar 2012, 7:56

Czy ktoś z szanownych kolegów próbował zaaplikować spolszczenie do wersji 7.5.2?
Awatar użytkownika
Ambient
Dyskutant

Post 01 mar 2012, 12:01

Używam z nową wersją, jest ok.
Awatar użytkownika
lordzik
Nowicjusz

Post 15 mar 2012, 8:42

Witam. Mógłbym prosić o spolszczenie do OSS 7.5.1, link już nie działa. Ewentualnie gdyby ktoś chciał mogę wymienić klucz z promocji (nieaktywowany), na kluczyk do Polskiej wersji 7.5.1. Na zachętę dodam że jestem w stanie oddać dwa klucze, jeden ważny jeszcze około 240 dni, drugi jw. (oba z promocji) :)
Awatar użytkownika
ktostam
Redaktor
Redaktor

Post 15 mar 2012, 9:22

lordzik pisze:Witam. Mógłbym prosić o spolszczenie do OSS 7.5.1, link już nie działa. Ewentualnie gdyby ktoś chciał mogę wymienić klucz z promocji (nieaktywowany), na kluczyk do Polskiej wersji 7.5.1. Na zachętę dodam że jestem w stanie oddać dwa klucze, jeden ważny jeszcze około 240 dni, drugi jw. (oba z promocji) :)

Proszę bardzo:
Spoiler:
Awatar użytkownika
lordzik
Nowicjusz

Post 15 mar 2012, 9:49

Dziękuje. :)
Awatar użytkownika
Ambient
Dyskutant

Post 10 kwie 2012, 18:28

Wróć do Zapory sieciowe (Firewall'e)