Dział w którym znajdziesz pomoc odnośnie oprogramowania typu Firewall.
-

- Amator
10 sty 2012, 17:21
Klienci używający OA++ mogą bezpłatnie przejść na Emsisoft Internet Security. Wystarczy wysłać swój klucz licencyjny na skrzynkę
support@emsisoft.com, a producent przekonwertuje licencję na dwie osobne licencje: do Emsisoft Anti-Malware i Emsisoft Online Armor Premium.
Czy ta opcja jeszcze działa ?
Dzisiaj po południu wysłałem do nich prośbę o przekonwertowanie mojej licencji (z promocji) Online Premium, ale nikt jeszcze się nie odezwał.
-

- Amator
10 sty 2012, 17:40
A masz Online Armor++? Jeśli tak to będziesz mógł wymienić - poczekaj odrobinę

.
Te ++ to wersja PRO ???
Na forum był link do promo to sobie załatwiłem kluczyk. To była (jak dobrze pamiętam) wersja PRO.
-

- Redaktor

10 sty 2012, 17:44
Są 3 wersje OA: Free, Premium i ++ edition. Wymienić można licencję tylko do 3. wersji OA. Sprawdź to dokładnie jaką masz licencję. damian.z pisze:Na forum był link do promo to sobie załatwiłem kluczyk.
Ostatnia promocja dotyczyła wersji premium, czyli tej której nie można wymienić.
-

- Dyskutant
09 lut 2012, 12:14
Jeśli już musi odejsć stare i nadejść nowe - jest czym zastąpić ten moduł OA, który daje podgląd na działanie sieci w trayu? Niebywale przydatne dla mnie i moich znajomych.
-

- Dyskutant
09 lut 2012, 13:56
Kingsoft zupełnie mi nie spasował swoim zachowaniem [doinstalowaniem modułu, za każdym razm chowa się do traya, skąd musi być wywoływany, dużo kiknięć]
System Explorer Portable - fajowski, gdyby jeszcze miał możność zakilowania procesu jak w OA i raczej ten mega wygodny podgląd ma wyłącznie na zasoby systemu [?]
Myślałem, że macie jakieś sprawdzone narzędzie mogące w pełni zastąpić to z OA, no nic bd szukał dalej.
-

- Redaktor

wczoraj, 20:12
Sygnatury będą aktualizowane do 31 grudnia 2012 roku, jednakże aktualizacji silnika już nie będzie:
The offical end of product lifecycle of the Online Armor ++ edition (only the ++ edition) will be December 31, 2012.
After that it's required to switch to Emsisoft Internet Security Pack (Emsisoft Anti-Malware + Online Armor Firewall) in order to get the same protection level as with Online Armor ++. Switching to the Internet Security Pack is free for all paid Online Armor ++ licenses. Just send us an email with your license key and ask for new license keys.
Wróć do Zapory sieciowe (Firewall'e)