Dział w którym znajdziesz pomoc odnośnie oprogramowania typu Firewall.
-

- Nowicjusz
22 kwie 2008, 19:25
Nie używałem nigdy tego programu, ale jeśli masz taki problem to spróbuj zrobić to:
1. Defragmentacja dysku
2. Defragmentacja rejestru (np. Auslogics Registry Defrag)
3. Użyj programu BootVis Tool Microsoft'u. On przyspiesza wczytywanie się systemu i na prawdę działa - polecam!!! (uwaga! optymalizacja bootvisem powinna być powtarzana regularnie np. co miesiąc i po nowych programach w autostarcie oraz nowych sterownikach)
Myślę, że to pomoże. A przy okazji trochę poprawi działanie systemu.
Pozdrawiam
-

- Nowicjusz
23 kwie 2008, 18:46
Jak to miło znaleźć kogoś kto dba o komputer. No to widzę, że niewiele mogę pomóc. Jaosobiście pod względem szybkości polecam COMODO.
Pozdrawiam
-

lunaticdreams
18 sie 2008, 15:05
Hej własnie zainstalowałem OA FREE i mam pytanko odnośnie opcji PROGRAM GUARD do czego ona służy?????pozostawić ją włączoną czy wyłączyć??Dodatkowo zauważyłem że IE7 jest teraz otoczony zieloną ramką,a fire fox 3 nie ..........co to oznacza.
-

lunaticdreams
18 sie 2008, 16:40
Hej Creer chciałbym zrobić podobnie do ciebie czyli "U mnie w Safe Run uruchamiaja sie wszystkie przegladarki, winamp, klient poczty, playery, komunikatory i pakiet office'a"
mógłbyś mi napisać jak mam to zrobić aby te softy uruchamiały się taki sposób??(POPRZEZ SAFE RUN)
z tym że ja już utworzyłem reguły dla tych programów i jedynie internet explorer uruchamia mi się poprzez safe run
co mam wykasować,aby utworzyć reguły od początku
-

lunaticdreams
18 sie 2008, 19:09
wkradł ci się mały błąd RUN SAFER a nie RUN TRUSTED .dzięki
Wróć do Zapory sieciowe (Firewall'e)