|
|
Panda Cloud Office Protection - ESD Panda Cloud Office Protection jest przyjaznym rozwiązaniem zapewniającym kompletną ochronę komputerów mobilnych, stacji roboczych oraz serwerów prze... [czytaj więcej] |
|
Kaspersky Anti-Virus 2012 Kaspersky Anti-Virus 2012 stanowi podstawę systemu bezpieczeństwa Twojego komputer, która gwarantuje ochronę w czasie rzeczywistym przed najnowszym sz... [czytaj więcej] |
|
BitDefender Antivirus PLUS 2012 Bitdefender Antivirus Plus 2012 zapewnia dyskretną ochronę przeciwko zagrożeniom takim jak wirusy, spyware i phishing. Oprogramowanie zawiera równie... [czytaj więcej] |
buri pisze:Zaśmiecanie już zaśmieconego rejestru to zły pomysł, a w takim pliku by nikomu nie przeszkadzało, chyba że jest jakiś powód ku temu.

lukasamd pisze:Poza tym gdyby ustawienia były w pliku "przy programie" to byłbym on w zasadzie przenośny (w kontekście wersji portable).
Eugeniusz pisze:buri pisze:Zaśmiecanie już zaśmieconego rejestru to zły pomysł, a w takim pliku by nikomu nie przeszkadzało, chyba że jest jakiś powód ku temu.
To tylko jeden klucz w rejestrze - nie ma żadnych sterowników, usług, rozszerzeń powłoki etc. W następnej wersji dodam dodatkową flagę przy rejestrze żeby podczas dezinstalacji nie było śladu po aplikacji - na razie zostaje klucz rejestru i wartość odpowiedzialna za ostatnią datę aktualizacji.
Ale i tak zastanowię się nad problemem.
, nie wiem jak działa ta moja aplikacja na tych windowsach.

. Ciekawe kiedy konkretne beta testy.

Eugeniusz pisze:0.2.0.5:Nie mam czasu ostatnio na takie rzeczy więc rozwój trochę zamarł :

andrzej76 pisze:Ustawione na start z systemem, przy aktualizacji blacklist z ikony w trayu pojawia się:
.andrzej76 pisze:Czy w Online Armor ma to tak wyglądać, czy jednak coś nie działa jak trzeba z tym oamanagerem?

Użytkownicy przeglądający ten temat: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość