Uwagi, propozycje, komentarze dotyczące bloga.
-

- Nowicjusz
11 wrz 2006, 10:29
no i gdzie ten styl ?
-

- Administrator

11 wrz 2006, 10:44
no i gdzie ten styl ?
Musisz Ĺukaszu wejść w swój profil i tam zmienić.
Celowo go nie ustawiłem jako domyśły ponieważ nies jest wyedytoway pod zainstalowane hacki na fourm i nie działa w nim wszystko...
-

- Nowicjusz
11 wrz 2006, 11:02
wyglad fajny ale trzeba by bylo wyedytowac zeby dokladnie cos powiedziec bo nie darady wejsc w zaden topic i sb nie widac ale ogolnie fajnie cos innego :wink:
-

- Administrator

11 wrz 2006, 12:29
a te napis przy niektorych postach to skutek uboczny
Tak
Jarek pisze:nie jest on wyedytowany
-

- Amator
-

- Amator
12 wrz 2006, 21:13
Jarek pisze:Zainstalonawy został nowy styl Tesko nie jest on wyedytowany pod ni więc dużo nei działa na nim, jeżeli Wam się spodoba to go przerobie pod Nasze forum.
Wszystko spoko ale czy ja jestesm slepy czy ja juz przez mojo grypke fiu fiu w główce nie ma shoutboxa na stylu ,,tesko''
to by wyjasnialo jedno rzecz
shoutbox schodzi na psy (przepraaszm za słownictwo ale inaczej tego nazwac nie moge ) przez ten styl
niestety taka prawda i dlatego tak ostatnimy czasy shoutbox ucichl i to bardzooooooo.... :baseball:
Może jak bys wyedytowal to moze byly z tego ludzie ale bez shoutboxa to dla mnie -------- (moj poglad) ja jestesm tylko user wiec moje poglady so ogolne nie wnikajace głeboko w styl ;]
ja sobie zmieniam na zwykly jak narazie
-

- Nowicjusz
13 wrz 2006, 9:10
ładne :banan: :banan: :banan:
-

- Nowicjusz
13 lis 2011, 12:28
ładne
Eee tam...
Mi się nie podoba :mrgreen:
I tak wiem, że zostanie :mrgreen: