Nowy styl na forum

Uwagi, propozycje, komentarze dotyczące bloga.
Awatar użytkownika
JarekMk
Administrator
Administrator

Post 11 wrz 2006, 10:12

Zainstalonawy został nowy styl Tesko nie jest on wyedytowany pod ni więc dużo nei działa na nim, jeżeli Wam się spodoba to go przerobie pod Nasze forum.
Awatar użytkownika
anders
Nowicjusz

Post 11 wrz 2006, 10:29

no i gdzie ten styl ?
Awatar użytkownika
JarekMk
Administrator
Administrator

Post 11 wrz 2006, 10:44

no i gdzie ten styl ?

Musisz Łukaszu wejść w swój profil i tam zmienić.
Celowo go nie ustawiłem jako domyśły ponieważ nies jest wyedytoway pod zainstalowane hacki na fourm i nie działa w nim wszystko...
Awatar użytkownika
pawel1979
Nowicjusz

Post 11 wrz 2006, 11:02

wyglad fajny ale trzeba by bylo wyedytowac zeby dokladnie cos powiedziec bo nie darady wejsc w zaden topic i sb nie widac ale ogolnie fajnie cos innego :wink:
Awatar użytkownika
JarekMk
Administrator
Administrator

Post 11 wrz 2006, 11:21

Obrazek

Już można wchodzić do tematów
Awatar użytkownika
pawel1979
Nowicjusz

Post 11 wrz 2006, 11:55

Obrazek

a te napis przy niektorych postach to skutek uboczny :?:
Awatar użytkownika
JarekMk
Administrator
Administrator

Post 11 wrz 2006, 12:29

a te napis przy niektorych postach to skutek uboczny

Tak
Jarek pisze:nie jest on wyedytowany
Awatar użytkownika
Stary
Amator

Post 11 wrz 2006, 15:17

ja pierdzielę :D pełny pro, master, advanced - i takie tam pierdoly <rotfl> fajniusi styl, wygląda badrzo profesjonalnie, ponadto ładna kolorystyka zestawienie a nade wszystko cenię tutaj przejrzystość i klarowność - przepraszam za wymowę, ale za dużo rozprawek już pisalem w tym i zeszlym tygodniu :lol:
Awatar użytkownika
dymek9229
Amator

Post 12 wrz 2006, 21:13

Jarek pisze:Zainstalonawy został nowy styl Tesko nie jest on wyedytowany pod ni więc dużo nei działa na nim, jeżeli Wam się spodoba to go przerobie pod Nasze forum.

Wszystko spoko ale czy ja jestesm slepy czy ja juz przez mojo grypke fiu fiu w główce nie ma shoutboxa na stylu ,,tesko''
to by wyjasnialo jedno rzecz
shoutbox schodzi na psy (przepraaszm za słownictwo ale inaczej tego nazwac nie moge ) przez ten styl :( niestety taka prawda i dlatego tak ostatnimy czasy shoutbox ucichl i to bardzooooooo.... :baseball:

Może jak bys wyedytowal to moze byly z tego ludzie ale bez shoutboxa to dla mnie -------- (moj poglad) ja jestesm tylko user wiec moje poglady so ogolne nie wnikajace głeboko w styl ;]
ja sobie zmieniam na zwykly jak narazie
Awatar użytkownika
JarekMk
Administrator
Administrator

Post 12 wrz 2006, 21:25

Ech wiem że tam nic prawie nie działa... Przecież napisałem... Styl dałem tylko dla "obadania" wyglądu... Myśłisz ze to takie hop hop wyedytować cały nowy styl :?:
Strona i forum NIGDY nie bedzie generowała dużego ruchu gdyż jest forem monotematycznym, skierowanych pod konkretny produkt...
Awatar użytkownika
Seth
Nowicjusz

Post 13 wrz 2006, 9:10

ładne :banan: :banan: :banan:
Awatar użytkownika
Shady
Nowicjusz

Post 13 lis 2011, 12:28

ładne

Eee tam...
Mi się nie podoba :mrgreen: