Dział w którym znajdziesz pomoc odnośnie oprogramowania typu Firewall.
-

- Nowicjusz
08 lut 2010, 14:32
Ok,dzięki za zainteresowanie,przychyle sie do sugesti żeby niczego już nie doinstalowywać.Za rok jak sie skończy licencja bedziemy się martwić co dalej.Tak na marginesie to przesiadłem się z Comodo(nie mogłem sobie poradzic z cmdagent.exe) i jestem na razie zadowolony 80% mniej komunikatów,az mi czasami tego brakuje.
-

Jurek
08 lut 2010, 15:22
ss1973 pisze:Ok,dzięki za zainteresowanie,przychyle sie do sugesti żeby niczego już nie doinstalowywać.Za rok jak sie skończy licencja bedziemy się martwić co dalej.Tak na marginesie to przesiadłem się z Comodo(nie mogłem sobie poradzic z cmdagent.exe) i jestem na razie zadowolony 80% mniej komunikatów,az mi czasami tego brakuje.
U mnie mniej komunikatów było w Comodo niż w OA, a najmniej w Outpoście z włączoną opcją automatycznych reguł dla znanych i podpisanych cyfrowo aplikacji. Zdecydowanym jednak liderem wśród zapór sieciowych, pod względem małej ilości pytań, jest zapora Windows 
Jeżeli coś można dodać do Twojego zestawu, to tylko Sandboxie lub program do wirtualizacji dysków.
-

Jurek
16 lut 2010, 0:27
Zobaczcie jaką reklamę dostałem od Tallemu. Mieliście już coś takiego w OA Free? (załącznik).
Dobrze, że można ją wyłączyć.
-

- Specjalista
15 kwie 2010, 8:40
New Online Armor release: Version 4.0.0.35
Go Premium for as little as $4.95 - 5 days only
This is your best chance to upgrade to Online Armor Premium for $4.95. Or even better upgrade to Online Armor ++ (Anti-Virus /Anti-Malware & Rootkit protection) for $24.95 dollars. That's a saving of $35.
Be quick as this offer only lasts for 5 days.---> http://www.online-armor.com/aprilmadness.php
Online Armor 64-bit version is in Beta testing
The 64-bit version of Online Armor is now in Beta. If you want to get it, go to the forum and join the Online Armor beta test team. ---> http://support.tallemu.com/vbforum/
info z wczoraj, więc zostały 4 dni
kod: "aprilmadness"
-

- Specjalista
23 kwie 2010, 9:07
Sporo zmian widzę, już aktualizuję:)
-

- Specjalista
24 kwie 2010, 7:51
LikwidatoR pisze:Sporo zmian widzę, już aktualizuję:)
Zauważyłeś jakąś poprawę szybkości bootowania systemu z OA na pokładzie ?
-

- Specjalista
24 kwie 2010, 18:58
Według mnie jest na tym samym poziomie co wersja 4.0.0.15:) Ale nie sugeruj się mną u każdego inaczej działa, spróbuj:)
Wróć do Zapory sieciowe (Firewall'e)