O wszystkim i o niczym ;-)
-

- Użytkownik
13 sty 2012, 18:01
facecik pisze:Oby tak się stało ,i niech to będzie komunikator a nie kombajn jak aktualne badziewie , to może wrócę z WTW do gg

Aby oglądać reklamy?
GG popełniło samobójstwo już dawno, powrót do niego to marnowanie czasu (moim zdaniem) w dobie tak dobrej konkurencji. Zresztą pod Linuksem i tak nie ma gg i się nie zapowiada , więc tutaj wybór jest prosty. Oni zaspali! o dobre 2-3 lata oraz wybrali sobie zły target wiekowy swoimi kolorowymi pseudo wydaniami, a o jakości programu już nie wspomnę.
-

- Moderator

-

- Specjalista
13 sty 2012, 19:57
Jak nie ograniczą reklam to nawet gg12 im nie pomoże. Mam nadziejże optymalizacja będzie ok. Czyli zminimalizowany (np status zaraz wracam) powinien pobierać znikome procesy naszego pc. Mniej reklam = więcej chętnych i notabene wyjdzie ok. Trzeba czekać na wersje testową i nie ma co gdybać...
-

- Amator
13 sty 2012, 20:43
buri pisze:facecik pisze:Oby tak się stało ,i niech to będzie komunikator a nie kombajn jak aktualne badziewie , to może wrócę z WTW do gg

Aby oglądać reklamy?
Zresztą pod Linuksem i tak nie ma gg i się nie zapowiada , więc tutaj wybór jest prosty. Oni zaspali! o dobre 2-3 lata oraz wybrali sobie zły target wiekowy swoimi kolorowymi pseudo wydaniami, a o jakości programu już nie wspomnę.
W systemach linuksowych można jednak korzystać z Kadu który bezproblemowo obsługuje protokół gg, ten sam klon gg istnieje także do obsługi tego komunikatora
w systemach windows, bez zbędnych gadżetów z możliwością szyfrowania i obsługą wtyczek które można dołączać jako moduły
wg mnie to dobry zamiennik dla oryginalnego gg
wtyczki
do testów nawet nie trzeba pozbywać się oryginalnego gg, u mnie na kilku systemach czasami obydwa komunikatory
są aktywne jednocześnie
-

- Ekspert
13 sty 2012, 21:06
na macu można kadu, ale ja używałem adium i to jest to
Wróć do Pogaduchy