Hmm, sytuacja z zycia wzięta, więc co mam powiedzieć?
Ja tak bronię Nortona, ale rzeczywiście on często po prostu zawodzi 
|
|
HEZO COVER for Endpoint Ochrona stacji roboczych + usługa monitoringu. HEZO Cover to nowatorskie podejście do zagadnienia bezpieczeństwa danych Twojej firmy. Dzięki temu ... [czytaj więcej] |
|
avast! Business Protection Plus Pakiet rozszerzonej ochrony firmy avast! Business Protection Plus daje pełną kontrolę firmowej sieci komputerowej za pomocą nowej, obsługiwanej z prz... [czytaj więcej] |
|
Panda Internet Security 2012 Panda Internet Security 2012 to pakiet zabezpieczeń, który umożliwia bezpieczne korzystanie z internetu (np. zakupów online czy bankowości elektroni... [czytaj więcej] |
Ja tak bronię Nortona, ale rzeczywiście on często po prostu zawodzi 

polak900 pisze:przyczyna prosta, wadliwy program
Raczej tak zostanie. Nie liczyłbym na zmianę.lukasamd pisze:Ciekawe czy ten update będzie sam się pobierał czy dopiero po ręcznym odpaleniu LiveUpdate.
U siostry długo była stara wersja, jedynie aktualizacje sygnatur sam pobierał, nowa wersja (czyli ~95 MB) była pobrana dopiero przy ręcznym uruchomieniu aktualizacji.
Ale chodzi mi o wyłączenie aktualizacji które już były dostępne i jak ktoś zainstaluje od nowa aplikacje to jest w pupie; ]. myśle że taki gigant jak symantec powinien to inaczej rozwiązać...zord pisze:To jest zabezpieczenie przed błędami w razie by coś się popsuło po aktualizacji. A tak użytkownik sam aktualizuje i wie co się dzieje szczególnie to jest przydatne jak ma się kilka komputerów sprawdzamy na 1 jak działa to aktualizujemy wszystkie
Wróć do Pakiety Internet Security
Użytkownicy przeglądający ten temat: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość