Wszelkie inne tematy związane z bezpieczeństwem komputerowym.
-

- Specjalista
02 lut 2012, 13:43
Pamiętać należy: "Please note that if you have Norton Internet Security or Norton 360, you already have Norton Identity Safe installed."
Ciekawe czy działa z opera safe web;] , niby tam jest wskazane że współpracuje. Zobaczymy....
-

- Specjalista
02 lut 2012, 14:10
Ale jest ewidentnie na stronie głównej :Supported Browsers i tam dodatkowo znajduje sie safari i opera. Może mają w planach ?
Edit: jeśli jakaś osoba nie posiadająca NIsa lub nortona 360zainstaluje tą aplikacje to niech da znać co siedzi w procesach (aktywnie działa w tle).
-

- Specjalista
02 lut 2012, 14:23
zord pisze:2 dodatkowe procesy ccSvcHst.exe dochodzą
A jak różnią się wielkością od procesów w nortonie? Na chłopski rozum powinno być mniej ; 0
edit: zadałem pytanie na forum, zobaczymy co odpowiedzą panowie od symanteca.
-

- Amator
02 lut 2012, 19:38
Warto przesiąść się z LastPassa?
-

- Specjalista
02 lut 2012, 19:47
pytanie retoryczne? To jeszcze beta, nie ma sensu porównywać do stabilnego lastpassa. A po drugie jak dla mnie Ie ( kto używa?), fx i chrome na takie przedsięwzięcie to za mało.
ps:otrzymałem potwierdzenie że obsługa tak jak w nisie i nortonie360, czyli fx,ie i chrome. Troszkę dziwnie to przedstawili na głównej stronie...
-

- Administrator

02 lut 2012, 21:41
bardok206 pisze:pytanie retoryczne? To jeszcze beta, nie ma sensu porównywać do stabilnego lastpassa.
Obawiam się, że Identity Safe ma dłuższą historię niż LastPass.
To co jest obecnie to beta, ale sama usługa wbudowana w NISa / N360 jest od dawna.
-

- Dyskutant
-

- Specjalista
06 lut 2012, 15:47
slawektor jak poużytkujesz pc troszkę dłużej ok 5 h, wtedy poprosiłbym o taki sam screen z menagera wpraz z cpu time.
-

- Dyskutant
-

- Specjalista
06 lut 2012, 16:21
wystarczy w menagerze wejdź w widok tamw kolumny i zaptaszkuj, czas procesora
Wróć do Inne