Kompletne pakiety zabezpieczające system
-

- Specjalista
19 kwie 2012, 14:40
Jakby ktoś chciał legalnie i naprawdę tanio zakupić ten świetny pakiecik, to przypadkiem dzisiaj natknąłem się na świetną promocję na 3PC , więc można z kimś się złożyć i wyjdzie po 30 pln !
http://www.3kropki.pl/p/8/8/0/norton_360_v_5_0_pl_3_pc_1_rok.php
-

- Specjalista
19 kwie 2012, 15:09
W porównaniu do nisa kilka plusów (np update automatyczny przed skanowaniem i kilka innych udogodnień) ale także kilka minusów jak dla mnie największy to brak możliwości ustawienia rozmiaru okien ustawień nortona.
-

- Specjalista
19 kwie 2012, 15:23
A co Ty codziennie okno programu otwierasz i coś ustawiasz ?
-

- Specjalista
19 kwie 2012, 16:01
facecik pisze:A co Ty codziennie okno programu otwierasz i coś ustawiasz ?
Nie ale jak przychodzi mi ustawić ręczne blokowanie dostępu do internetu jakiejś aplikacji to mając dużo programów na pc jest to kłopotliwe. Lista aplikacji w ustawieniach firewalla jest na wysokość ok 3 cm.
-

- Dyskutant
19 kwie 2012, 16:06
A jak w tym programie działa firewall na ustawieniach"pytających'? Pamiętam,że jak w Nis 2011 włączyłem tę funkcję to zadawał mnóstwo pytan o kazda aplikację i wykrywał testy na keyloggery , ktorych nie łapał Sonar.
-

- Specjalista
19 kwie 2012, 16:07
Dodano: 19 kwie 2012, 15:06
bardok206 pisze:Nie ale jak przychodzi mi ustawić ręczne blokowanie dostępu do internetu jakiejś aplikacji to mając dużo programów na pc jest to kłopotliwe. Lista aplikacji w ustawieniach firewalla jest na wysokość ok 3 cm.
Nie za bardzo rozumiem o czym mówisz .Ale nie ma co ot'a przeciągać.
Wróć do Pakiety Internet Security