więcej screenów będę wrzucał na bieżąco

, sami więc widzicie ,że jakby właściciel oprogramowania chciał polska wersje,to by ją dawno udostępnił. Ciekawe dlaczego jej nie chce ...doran12 pisze:Moje jedno dniowe tłumaczenie OA

-> OA pobierze zmodyfikowane pliki.
. Teraz Emsisoft to porzucił i chcą wprowadzić ten sam mechanizm tłumaczenia jak np. Mamutu (ile zajęło mi przetłumaczenie Mamutu? dwa tygodnie? - teraz tylko wprowadzam drobne poprawki).
Jak z translatora
.
.ichito pisze:To nie takie proste...i nie zależy (w oficjalnej wersji) od osoby tłumaczącego, o czym najlepiej wie Eugeniusz.

nowy11 pisze:Pełna zgoda, i wręcz przeciwnie, Eugeniusza trzeba pochwalić za trud i pracę,lecz dlaczego mogą być inne języki wprowadzone przez właścicieli OA , a polskiego tłumaczenia boją się jak ognia bo jak to inaczej wytłumaczyć ?
. Ja zacząłem Tłumaczenie robić dla siebie jednak nie ma sensu dalej gdyż jak pisał Gieniu po aktualizacji wraca do wersji domyślnej i znowu trzeba podmieniać pliki co nie jest zbyt wygodne, ale nie do zrobienia . Jeśli jednak będę mógł pomoc Eugeniuszowi by jak najszybciej wykonać spolszczenie to z chęcią mu pomogę 
Wróć do Zapory sieciowe (Firewall'e)
Użytkownicy przeglądający ten temat: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość