Oprogramowaniem do wykonywania kopii zapasowych.
-

- Nowicjusz
-

- Ekspert
06 lut 2011, 14:53
program jest godny uwagi
używam acronisa, ale ten też jest niezły
-

- Dyskutant
02 lut 2012, 16:26
Vostro 1550, próbuję dla kumpla zrobić obrazek dyskacza. No i nie mogę, tzn obraz jest zrobiony, ale za cholerkę nie idzie zbootować systemu pod linuxem podczas procesu przywracania obrazu. Próbowałem trybu compatybility i też nic. v4.2 oraz v5 - żadna nie zadziałała, miesza miesza płytkę i ładuje windows 7x64 widzę pulpit zgrzytam zębami.
Ostatnio miałem podobny problem z samsungiem innego znajomka i podziałał Keriver Free - tutaj za chiny. Chce on zapisywać obraz na dysku Q: którego to przecież nie ma... dziwne zachowanie programu, więc na razie wykonałem 'kopię zapasową systemu' przy pomocy Dell Backup & Recovery Manager, ale jakoś mnie to nie uspokaja. Jakieś inne rozwiązanie przychodzi Wam na myśl?
-

- Dyskutant
02 lut 2012, 18:24
Się zgadza się, EASEUS Todo Backup Free pomógł i chyba jest już jak ma być. Szkoda, że Macrium - dotąd mój faworyt - coraz rzadziej staje na wysokości zadania.
swoją drogą chętnie schowałby to Q przed wzrokiem, denerwuje mnie - jak to zrobimy?
-

- Dyskutant
02 lut 2012, 21:00
Nie działają linki z progiem, czy tylko mi?
-

- Nowicjusz
19 lut 2012, 22:47
Pytanie laika: jak się tworzy płytę startową?
Dodano: 19 lut 2012, 21:47
martinez2006 pisze:Zainstalowałem ten program na drugim komputerze.
Zrobiłem sobie płytkę bootującą. )
Jak ją się robi: łopatologicznie można?
-

- Redaktor

Wróć do Backup danych