Tutaj możesz zapytać o najlepsze rozwiązanie do Twojego komputera.
Regulamin forum
Prosząc o pomoc w doborze odpowiedniego zestawu, użytkownik jest zobowiązany do wypełnienia wzoru tematu i podania następujących danych: - posiadany system operacyjny - zastosowanie komputera - specyfikacja komputera (opcjonalnie)
ja jestem za avira personal, lekko i wystarczająco skutecznie, nie wiem tylko czy webguard zadziała na wersji 64bit win 7 dokładasz mbam i hitman pro = żeby skanować dodatkowo kompa i jest już bardziej niż ok
Ale czekaj...SEP jest przeznaczony raczej dla klientów korporacyjnych ze względu na swoje dodatkowe funkcje. Poza tym wciąż trwają prace nad rozwojem wersji 12...stabilna jest tylko 11...masz ją właśnie? Musiałeś mieć ten soft, czy to Twój wybór?
Masz rację Zord...przyznam się, że choć używam 11, to tylko do czasu śledziłem rozwój dalszych wersji...to w końcu firmowy soft, z którym nic nie zrobię. Przepraszam za nieaktualne wiadomości.
Zord mam jeszcze jedno pytanie, przeglądałem rózne rankingi antywirusów i nigdzie nie ma uwzględnionego SEP czy to oznacza że jestsłabym pakietem czy mało znanym?
Przepraszam,że sie podepne pod temat, ale mam pytanie ogolne. Czy jesli funkcjonuje mala firma , w ktorej jest doslownie kilka komputerow (2-3) to czy istnieje jakis obowiazek ,by kupowac oprogramowanie specjalnie dla firm przeznaczone czy mozna kupic domowa wersje?:D Jelsi pytanie jest glupie,przepraszam,ale pierwszy raz jestem w takiej sytuacji. Pozdrawiam.