Konkurs - Wygraj SpyShelter Premium!

Uwagi, propozycje, komentarze dotyczące forum.
Awatar użytkownika
lukasamd
Administrator
Administrator

Post 31 gru 2011, 14:41

Obrazek

Nie, to nie żart ani żadne dublowanie tematu - to nowy konkurs! :)
Redakcja portalu SafeGroup wraz z firmą Datpol mają przyjemność zaprosić Was do udziału w drugim już konkursie. Wszystkie osoby, które udzielą poprawnych odpowiedzi staną przed szansą wygrania jednej z dziesięciu oryginalnych licencji programu SpyShelter Premium. Aby wziąć udział w konkursie wystarczy, skorzystać ze specjalnej strony konkursowej i odpowiedzieć na kilka prostych pytań. Spośród osób, które odpowiedzą na nie prawidłowo, wylosowanych zostanie dziesięciu szczęśliwców, którzy otrzymają licencje na program SpyShelter w wersji Premium. Wystarczy powiedzieć, że każda z tych licencji jest warta ponad 100zł!

Konkurs SpyShelter Premium - Podstrona konkursowa

Konkurs jest dostępny dla zarejestrowanych użytkowników serwisu SafeGroup.pl i trwa od 31.12.2011r. do 06.01.2012r. Zwycięzcy zostaną powiadomieni o wygranej drogą mailową, na adres podany w formularzu. W przypadku braku odpowiedzi ze strony zwycięzcy 5 dni od zakończenia konkursu, nagroda zostanie rozlosowana ponownie.

Ponadto zapraszamy do lektury naszej recenzji, która dotyczy właśnie SpySheltera - dowiedzie się z niej co oferuje program.
Recenzja SpyShelter Premium - Artykuł

Dla zainteresowanych innymi produktami SpyShelter zapraszamy do dyskusji na temat znajdującego się w fazie beta najnowszego produktu tej firmy - SpyShelter Firewall, który łączy w sobie blokowanie wszelkiego rodzaju loggerów z kontrolą ruchu sieciowego:
SpyShelter Firewall Beta - Dyskusja na forum

Serdecznie zapraszamy za udział w konkursie, a także dziękujemy firmie Datpol za przyłączenie się do naszej akcji i jej wsparcie.
Awatar użytkownika
ReviewsAntivirus
Użytkownik

Post 31 gru 2011, 15:56

Mały błąd:
Obrazek
Awatar użytkownika
lukasamd
Administrator
Administrator

Post 31 gru 2011, 16:03

Dzięki za info :)
Awatar użytkownika
fiodor99
Amator

Post 31 gru 2011, 16:35

Powodzenia :)
Awatar użytkownika
ktostam
Redaktor
Redaktor

Post 31 gru 2011, 16:42

Dzięki za kolejną szansę na zdobycie legalnej licki na SS. Powodzenia wszystkim!
Awatar użytkownika
grummer
Nowicjusz

Post 31 gru 2011, 17:22

Pragnę Wszystkich powitać! Jestem tu nowy. Chciałbym bardzo wygrać licencję na SpyShelter. Używam wersji free i jestem z niej zadowolony, jednak chciałbym polepszyć trochę ochronę swojego komputera. Program to jeden z najlepszych wśród anti-keyloggerów.

EDIT: wysłałem zgłoszenie. Mam nadzieję, że mi się poszczęści

Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Flash999
Specjalista

Post 31 gru 2011, 18:43

@grummer
Tylko jakbyś wygrał to nie znikaj z forum :).
Awatar użytkownika
joa17t
Amator

Post 31 gru 2011, 21:19

I tym razem mi się nie powiedzie, ale przynajmniej spróbowałam szczęścia. :)

Dziękuję za zorganizowanie konkursu, przynajmniej mam cień szansy na wygranie licki tego programu na drugiego kompa...

Nie chciałam kombinować, czy klucz by pasował do drugiej wersji tego programu, poza tym to zapewne nie byłoby legalne.

Gdybym wygrała Spy Shelter Premium, to na obu kompach miałabym prawie bliźniaczą ochronę.

Uważam jednak że Spy Shelter, nawet w wersji darmowej, zapewnia właściwą ochronę. :)

Szczęśliwego Nowego Roku. :)
Awatar użytkownika
arden
Nowicjusz

Post 01 sty 2012, 10:03

Wspaniała wiadomość, zdobycie licki na tak wspaniały program, będzie dobrym początkiem Nowego Roku
Awatar użytkownika
jerzy601
Nowicjusz

Post 01 sty 2012, 18:43

super wiadomosc o mozliwosci wygrania togo programu mam nadzieje wygrac i wypróbowac go. :D
Awatar użytkownika
ktostam
Redaktor
Redaktor

Post 01 sty 2012, 19:54

jerzy601 pisze:super wiadomosc o mozliwosci wygrania togo programu mam nadzieje wygrac i wypróbowac go. :D

Wypróbować możesz 14-dniowy, w pełni funkcjonalny trial.
Awatar użytkownika
bardok206
Specjalista

Post 01 sty 2012, 20:06

Ja bym radził osobom którym zależy na wygranej aby bardziej przyłożyły się do odpowiedzi na pytanie nr 4 a nie pisały tu swoich wypocin.
Awatar użytkownika
lukasamd
Administrator
Administrator

Post 01 sty 2012, 21:24

Napisać że konkurs się podoba (albo nie) każdy może i nie zabraniamy. Mam nadzieję, że to nie będą jedyne posty tych nowicjuszy :)
Awatar użytkownika
ichito
Redaktor
Redaktor

Post 02 sty 2012, 9:50

bardok206 pisze:Ja bym radził osobom którym zależy na wygranej aby bardziej przyłożyły się do odpowiedzi na pytanie nr 4 a nie pisały tu swoich wypocin.

Sorry...ale to nie mieści się w moim poczuciu kultury na forum...
Bardok...weź to usuń po prostu.
Awatar użytkownika
grummer
Nowicjusz

Post 04 sty 2012, 2:44

Flash999 pisze:@grummer
Tylko jakbyś wygrał to nie znikaj z forum :).

Zniknąć nie zniknę, ponieważ wchodzę tu już od roku. A ww "wypociny" napisałem najpierw, a później zauważyłem na czym polega konkurs ;). Generalnie miałem kiedyś pier... bzika na punkcie zabezpieczeń kompa, jednak to mija z wiekem. Potrzebuję softu jak najlżejszego i jak najbardziej skutecznego. Do niedawna tym niemal idealnym był DWPF, jednak troszkę z wersji na wersje stał się cięższy i na XP powoduje kilka błędów, których Ilya do tej pory nie może wyeliminować. Teraz jest SpyShlter Free i Pc Tools Firewall Plus - bardzo lekkie i skuteczne, jednak w dalszym ciągu poszukuję ideału ;)
Awatar użytkownika
briareoushex
Nowicjusz

Post 04 sty 2012, 7:33

Count me in giveaway.
Thanks.
Awatar użytkownika
ichito
Redaktor
Redaktor

Post 04 sty 2012, 9:04

Awatar użytkownika
baab
Nowicjusz

Post 05 sty 2012, 8:52

I've used both.

SpyShelter will only protect against keyloggers, keyboard hooks, clipboard capture, screen capture by encrypting keystrokes for applicable programs it works with.
Zemana will protect against keyloggers, clipboard loggers, webcam and screen loggers. (However, its protection can be tainted if you have another HIPS installed on your computer, even when disabled.)
That said, I find SpyShelter Premium to be a better solution overall since it not only protects against the aforementioned loggers, but also provides other excellent protection and monitoring.
Awatar użytkownika
Waves97
Malware hunter
Malware hunter

Post 05 sty 2012, 9:43

Kolejne osoby które zarejestrowały się dla konkursu ;) Podobnie jak w przypadku poprzedniego konkursu.
Powodzenia :D
Awatar użytkownika
lukasamd
Administrator
Administrator

Post 05 sty 2012, 10:14

Waves97 pisze:Kolejne osoby które zarejestrowały się dla konkursu ;) Podobnie jak w przypadku poprzedniego konkursu.

Ehh, a Ty tak jak poprzednio tylko narzekasz. Może lepiej gdyby konkurs w ogóle był publiczny, tak jak na większości portali?
Praktycznie nigdzie gdzie są zamknięte dla zarejestrowanych nie ma dodatkowych ograniczeń, bo i po co? Czemu mielibyśmy do siebie zrażać osoby, które o serwisie dowiedziały się właśnie dzięki konkursowi? To jak to organizujemy to nasza polityka i nie mamy zamiaru jej zmieniać.
Zresztą, jak już wiele razy pisałem, jest pytanie otwarte, które odpowiednio ocenia wkład każdego uczestnika - jeżeli nawet kilkuletni "wyjadacz" napisze "na odwal się", to raczej zostanie przez nas olany, tak samo jak on olewa konkurs i myśli, że za sam staż mu się należy nagroda.
Następna

Wróć do O forum