Konkurs - Wygraj SpyShelter Premium!

Uwagi, propozycje, komentarze dotyczące forum.
Awatar użytkownika
fiodor99
Amator

Post 05 sty 2012, 10:32

lukasamd pisze:
Waves97 pisze:Kolejne osoby które zarejestrowały się dla konkursu ;) Podobnie jak w przypadku poprzedniego konkursu.

Ehh, a Ty tak jak poprzednio tylko narzekasz. Może lepiej gdyby konkurs w ogóle był publiczny, tak jak na większości portali?
Praktycznie nigdzie gdzie są zamknięte dla zarejestrowanych nie ma dodatkowych ograniczeń, bo i po co? Czemu mielibyśmy do siebie zrażać osoby, które o serwisie dowiedziały się właśnie dzięki konkursowi? To jak to organizujemy to nasza polityka i nie mamy zamiaru jej zmieniać.
Zresztą, jak już wiele razy pisałem, jest pytanie otwarte, które odpowiednio ocenia wkład każdego uczestnika - jeżeli nawet kilkuletni "wyjadacz" napisze "na odwal się", to raczej zostanie przez nas olany, tak samo jak on olewa konkurs i myśli, że za sam staż mu się należy nagroda.

popieram, sam jestem uczestnikiem zarejestrowanym w poprzednim i pozostałem pomimo zakończenia. Jeśli chcemy by forum się rozwijało to trzeba być otwartym na nowych użytkowników i czekać na efekty marketingu szeptanego :)
Awatar użytkownika
Waves97
Malware hunter
Malware hunter

Post 05 sty 2012, 12:11

lukasamd pisze:
Waves97 pisze:Kolejne osoby które zarejestrowały się dla konkursu ;) Podobnie jak w przypadku poprzedniego konkursu.

Ehh, a Ty tak jak poprzednio tylko narzekasz. Może lepiej gdyby konkurs w ogóle był publiczny, tak jak na większości portali?
Praktycznie nigdzie gdzie są zamknięte dla zarejestrowanych nie ma dodatkowych ograniczeń, bo i po co? Czemu mielibyśmy do siebie zrażać osoby, które o serwisie dowiedziały się właśnie dzięki konkursowi? To jak to organizujemy to nasza polityka i nie mamy zamiaru jej zmieniać.
Zresztą, jak już wiele razy pisałem, jest pytanie otwarte, które odpowiednio ocenia wkład każdego uczestnika - jeżeli nawet kilkuletni "wyjadacz" napisze "na odwal się", to raczej zostanie przez nas olany, tak samo jak on olewa konkurs i myśli, że za sam staż mu się należy nagroda.

Wybacz ale nie narzekam. Wręcz przeciwnie :P Bardzo dobrze że się rejestrują - forum się rozwija. Po prostu źle zrozumiałeś :) Jednak fakt faktem wiele osób zarejestrowało się tylko dla konkursu a na forum nie raczyły napisać.
Awatar użytkownika
lukasamd
Administrator
Administrator

Post 05 sty 2012, 12:16

A no to ok, faktycznie źle Cię zrozumiałem :)
No tego, że niektórzy nie raczą słowa napisać niestety nie przeskoczymy.
Awatar użytkownika
joa17t
Amator

Post 05 sty 2012, 15:56

Dzięki poprzedniemu konkursowi tu się pojawiłam i zostałam... :D

Może nie jestem zbyt aktywna, jednak tu zaglądam i czasem coś napiszę. :)
Awatar użytkownika
ReviewsAntivirus
Użytkownik

Post 05 sty 2012, 23:12

Kolejny błąd:

Obrazek

Pytanie 2, opcja c
Ostatnio zmieniony 05 sty 2012, 23:12 przez Eru, łącznie zmieniany 2 razy
Powód: Ukryte odpowiedzi
Awatar użytkownika
lukasamd
Administrator
Administrator

Post 05 sty 2012, 23:13

Dzięki za info, poprawione.
Awatar użytkownika
lukasamd
Administrator
Administrator

Post 07 sty 2012, 0:19

Zakończyliśmy przyjmowanie zgłoszeń, w ciągu maksymalnie 7 dni nastąpi losowanie zwycięzców oraz wysyłka wiadomości z prośbą o potwierdzenie oraz dane do licencji.
Sprawdzajcie więc skrzynki, bo jeżeli nie odpowiecie na nasze wiadomości, licencje przepadną na rzecz innych osób!
Poprzednia

Wróć do O forum