lukasamd pisze:Waves97 pisze:Kolejne osoby które zarejestrowały się dla konkursuPodobnie jak w przypadku poprzedniego konkursu.
Ehh, a Ty tak jak poprzednio tylko narzekasz. Może lepiej gdyby konkurs w ogóle był publiczny, tak jak na większości portali?
Praktycznie nigdzie gdzie są zamknięte dla zarejestrowanych nie ma dodatkowych ograniczeń, bo i po co? Czemu mielibyśmy do siebie zrażać osoby, które o serwisie dowiedziały się właśnie dzięki konkursowi? To jak to organizujemy to nasza polityka i nie mamy zamiaru jej zmieniać.
Zresztą, jak już wiele razy pisałem, jest pytanie otwarte, które odpowiednio ocenia wkład każdego uczestnika - jeżeli nawet kilkuletni "wyjadacz" napisze "na odwal się", to raczej zostanie przez nas olany, tak samo jak on olewa konkurs i myśli, że za sam staż mu się należy nagroda.
popieram, sam jestem uczestnikiem zarejestrowanym w poprzednim i pozostałem pomimo zakończenia. Jeśli chcemy by forum się rozwijało to trzeba być otwartym na nowych użytkowników i czekać na efekty marketingu szeptanego

Podobnie jak w przypadku poprzedniego konkursu.
Bardzo dobrze że się rejestrują - forum się rozwija. Po prostu źle zrozumiałeś