Konkurs - Wygraj SpyShelter Premium!

Uwagi, propozycje, komentarze dotyczące forum.
Awatar użytkownika
lukasamd
Administrator
Administrator

Post 07 lis 2011, 12:57

Obrazek

Redakcja portalu SafeGroup wraz z firmą Datpol mają przyjemność zaprosić Was do udziału w specjalnym konkursie. Wszystkie osoby, które udzielą poprawnych odpowiedzi staną przed szansą wygrania jednej z dziesięciu oryginalnych licencji programu SpyShelter Premium. Aby wziąć udział w konkursie wystarczy, skorzystać ze specjalnej strony konkursowej i odpowiedzieć na kilka prostych pytań. Spośród osób, które odpowiedzą na nie prawidłowo, wylosowanych zostanie dziesięciu szczęśliwców, którzy otrzymają licencje na program SpyShelter w wersji Premium. Wystarczy powiedzieć, że każda z tych licencji jest warta ponad 100zł!

Konkurs SpyShelter Premium - Podstrona konkursowa

Konkurs jest dostępny dla zarejestrowanych użytkowników serwisu SafeGroup.pl i trwa od 07.11.2011r. do 14.11.2011r. Zwycięzcy zostaną powiadomieni o wygranej drogą mailową, na adres podany w formularzu. W przypadku braku odpowiedzi ze strony zwycięzcy 5 dni od zakończenia konkursu, nagroda zostanie rozlosowana ponownie.

Ponadto zapraszamy do lektury naszej najnowszej recenzji, która dotyczy właśnie SpySheltera - dowiedzie się z niej co oferuje program.

Recenzja SpyShelter Premium - Artykuł

Serdecznie zapraszamy za udział w konkursie, a także dziękujemy firmie Datpol za przyłączenie się do naszej akcji i jej wsparcie.
Awatar użytkownika
buri
Użytkownik

Post 07 lis 2011, 13:45

Bardzo zacny konkurs. Od siebie polecam z całego serca wziąć w nim udział bo warto i to bardzo. Szczęśliwy użytkownik SSP życzy powodzenia w konkursie.
Awatar użytkownika
ichito
Redaktor
Redaktor

Post 07 lis 2011, 14:54

Polecam udział wszystkim chętnym, którym na programie zależy...program wart jest, by o niego powalczyć.
Awatar użytkownika
joa17t
Amator

Post 07 lis 2011, 18:41

Więc tak, już kiedyś tutaj wygrałam Spy Shelter Premium, ale o ile się nie mylę, to jedna licencja przypada na jednego kompa, a na XP musiałam pożegnać się z Zemaną AntiLogger, bo ona weszła w ostry konflikt z komercyjną wersją Aviry.
Awatar użytkownika
senior38
Nowicjusz

Post 07 lis 2011, 18:56

Marzę o wygraniu tego programu.Używam w tej chwili wersji darmowej.
Awatar użytkownika
Borzuck
Użytkownik

Post 07 lis 2011, 20:07

Moim zdaniem użytkownicy rejestrujący się w dniu konkursu nie powinni brać udziału w losowaniu.
Awatar użytkownika
Blade
Dyskutant

Post 07 lis 2011, 21:02

Brawo Oby tak dalej
Może kiedyś udało by się zorganizować konkurs na Eseta lub Nortona ;)
Awatar użytkownika
lukasamd
Administrator
Administrator

Post 08 lis 2011, 11:31

Borzuck pisze:Moim zdaniem użytkownicy rejestrujący się w dniu konkursu nie powinni brać udziału w losowaniu.

Moim zdaniem to nie jest kryterium wyboru.
Nasze konkursy nie są czysto losowe, nie bez powodu już drugi raz dajemy pytanie otwarte, które jawnie pokazuje nam, czy użytkownik się stara i czy naprawdę chce coś wygrać - jeżeli jakiś kilkuletni weteran odpowie w nim np. "Tak, bo ja tak sądzę", to w czym jest lepszy od użytkownika który zarejestrował się tylko po to, aby wziąć udział w konkursie? :)
Awatar użytkownika
senior38
Nowicjusz

Post 08 lis 2011, 20:30

No właśnie!
Awatar użytkownika
polak900
Ekspert

Post 08 lis 2011, 20:39

mam lickę i polecam program
nie biorę udziału w konkursie
Awatar użytkownika
grr
Nowicjusz

Post 09 lis 2011, 5:34

Thanks from a new member (non-Polish).

Thanks, Grr

Dodano: 08 Nov 2011, 21:34

Thanks from a new member (non-Polish).

Thanks, Grr
Awatar użytkownika
lukasamd
Administrator
Administrator

Post 14 lis 2011, 18:44

Przyjmowanie zgłoszeń do konkursu zostało zakończone - śledźcie i uważnie sprawdzajcie skrzynki email w najbliższych dniach :]
Awatar użytkownika
lukasamd
Administrator
Administrator

Post 21 lis 2011, 19:28

Nie wiem kto zamknął temat, nie wnikam :)
Informacje o zwycięstwie zostały wysłane do szczęśliwców kilka dni temu, obecnie czekamy na info od SpySheltera i gdy tylko je dostaniemy, wysyłam licencje do osób, które już potwierdziły swój udział.
Aha, no właśnie. Nadal możecie sprawdzać skrzynki, bo kilka osób nie wysłało nam potwierdzenia - zgodnie z regulaminem nagrody są losowane powtórnie.
Awatar użytkownika
ichito
Redaktor
Redaktor

Post 22 lis 2011, 9:21

I słusznie Lukas...należy się tym, co wciąż są z nami.
Awatar użytkownika
Waves97
Malware hunter
Malware hunter

Post 22 lis 2011, 21:11

Najbardziej denerwujące jest to że ludzie specjalnie się rejestrowali dla właśnie tej licencji i nawet nie raczyli swoim słowem nas uraczyć na forum.
Jeśli taki ktoś wygra można uznać to za w pełni niesprawiedliwe.
Awatar użytkownika
lukasamd
Administrator
Administrator

Post 22 lis 2011, 21:42

Ciekawe co by były, gdyby konkurs był w pełni otwarty :)
Awatar użytkownika
Borzuck
Użytkownik

Post 22 lis 2011, 21:43

SpyShelter chyba nie chce nam dać tych licencji :P
Awatar użytkownika
lukasamd
Administrator
Administrator

Post 22 lis 2011, 22:22

Bez obaw, wysłałem dzisiaj dane które otrzymałem - SpyShelter poinformował nas, że licencje są imienne więc poprosiliśmy uczestników o te dane.
Oczywiście jak zwykle nie każdy ma czas nam je podać, więc nie patrząc na nich wysyłam do producenta to co mam - jak ktoś będzie się spóźniał to sam potem poczeka.
Awatar użytkownika
Waves97
Malware hunter
Malware hunter

Post 23 lis 2011, 18:05

Ta moja nadzieja że coś wygram coś wkońcu. :wall:
Awatar użytkownika
Borzuck
Użytkownik

Post 23 lis 2011, 18:09

Strasznie się ociągają z tymi licencjami coś...
Następna

Wróć do O forum