Komunikat "It works"

Uwagi, propozycje, komentarze dotyczące forum.
Awatar użytkownika
ichito
Redaktor
Redaktor

Post 06 mar 2011, 5:11

Od wczoraj od rana mam problem, żeby wejść na główną stronę forum...nie idzie tego zrobić przez normalny start z listy ulubionych...nie idzie wejść z bloga...dziś jestem tylko dlatego, że dostałem wiadomość na PW i po zalogowaniu wszedłem w swój panel, a stamtąd z listy moich wątków w ten dział. I tylko tak "od tyłu" mogę się po forum poruszać - własny wątek, dział i to wszystko...wejście poziom wyżej czyli strony głównej forum daje komunikat, jak w tytule.
Czy to tylko mój problem czy też ktoś tak ma?
Awatar użytkownika
arturpe
Nowicjusz

Post 06 mar 2011, 8:46

Mam podobnie, przy czym czasem sprawa tyczy siębloga, czasem forum, a czasem i tegi i tego. Przez chwilę myślałem, że to atak jakiegoś niezadowolonego z testów producenta oprogramowania :D
Awatar użytkownika
marsellus
Dyskutant

Post 06 mar 2011, 11:17

lukasamd pisze:Problemy były/są bo Jarek testuje drugi serwer a DNSy muszą się przeładować.
Nikt nie wiedział, że te testy w ogóle będą, więc nie mogliśmy dać Wam znać niestety.
Awatar użytkownika
lukasamd
Administrator
Administrator

Post 06 mar 2011, 11:45

Dokładnie. Następnym razem postaramy się informować, albo starać się robić testy tak, aby w ogóle były niezauważalne dla userów :)
Awatar użytkownika
Boniaszek
Dyskutant

Post 06 mar 2011, 12:43

ty skurczybyku ;p przez ciebie na moje ulubione forum nie moglem wejsc ;D
Awatar użytkownika
lukasamd
Administrator
Administrator

Post 06 mar 2011, 12:49

Najlepiej zmieńcie DNSy na inne, np. googlowskie, na nich nie powinno być problemów.
Awatar użytkownika
ichito
Redaktor
Redaktor

Post 13 lis 2011, 12:23

Najważniejsze, że już wszystko działa :P

Wróć do O forum