[ZAMIENIĘ] klucz do OA Premium

Ogłoszenia dotyczące kupna / sprzedaży / wymiany oraz promocji oprogramowania komputerowego.
Regulamin forum
1. Nie umieszczamy linków do żadnych serwisów aukcyjnych.
2. Wszelkie oferty mogą dotyczyć wyłącznie oprogramowania dotyczącego zabezpieczeń, kopii zapasowych, oraz czyszczenia systemu.
3. Tematy oznaczamy odpowiednim tagiem na początku tematu: [SPRZEDAM], [KUPIĘ], [ZAMIANA], [PROMO] w zależności od tego, czego dotyczy (tag promo przeznaczony jest dla tematów informujących o ofertach z darmowym, legalnym oprogramowaniem).
4. W wypadku ofert dotyczących sprzedaży / kupna / zamiany należy umieścić opis przedmiotu, sposób płatności, oraz preferowane formy kontaktu.
5. Redakcja serwisu SafeGroup.pl nie bierze odpowiedzialności za przebieg przeprowadzanych transakcji.
Awatar użytkownika
ichito
Redaktor
Redaktor

Post 20 lut 2012, 6:11

ZAMIENIĘ lub ODDAM
w dobre ręce ważną jeszcze na ok. 330 dni licencję na OA Premium. Nie mam konkretnych wymagań poza jednym - chciałbym, żeby nowy użytkownik naprawdę jej potrzebował i używał programu.
Czego oczekuję?...nic specjalnego nie przychodzi mi do głowy...czekam po prostu na jakieś propozycje.
Awatar użytkownika
ichito
Redaktor
Redaktor

Post 21 lut 2012, 9:10

Żadnego zainteresowania :question:
Awatar użytkownika
nikitagorbaczow
Dyskutant

Post 21 lut 2012, 9:15

Mam jeszcze jedną czystą licencję na OA Premium, gdyby nie to, to bym poprosił, ale raczej nie miałbym co zaoferować w zamian ;)

P.S. Jeśli dodałem jedną licencje z promocji z końca grudnia, a kolejną którą otrzymałem od użytkownika forum, do swojego konta internetowego OA, to chyba ich nie stracę, hm?
Awatar użytkownika
Eugeniusz
Redaktor
Redaktor

Post 21 lut 2012, 15:41

nikitagorbaczow pisze:P.S. Jeśli dodałem jedną licencje z promocji z końca grudnia, a kolejną którą otrzymałem od użytkownika forum, do swojego konta internetowego OA, to chyba ich nie stracę, hm?

Nic nie stracisz, ale swoje klucze dodawaj teraz do konta na cc.emsisoft.com :) - nie trzeba resetować licencji po każdej reinstalacji.
Awatar użytkownika
ichito
Redaktor
Redaktor

Post 22 lut 2012, 21:59

Licencja już poszła do "ludzi"...temat jest zamknięty.

Wróć do Giełda