... musisz być bardzo zmęczony skoro nie odczuwasz jego pracy.donq pisze:Jeżeli Cię rozśmieszyłem to cieszę się podwójnie. 2 procesy po 6mb każdy i finał.
-czytaj to co ja piszę a nie to co chcesz żeby było napisane-KIS to kobyłka : opóźnia znacznie otwieranie stron i męczy procesorek,że nie wspomnę o idiotycznym skanowaniu uruchamianych programów
dlatego te bajki o : "procesach,mb i finałach" opowiadaj na forum dla dzieci czyli : "dp.pl" a nie tutaj.
Meir pisze:donq pisze:Jeżeli Cię rozśmieszyłem to cieszę się podwójnie. 2 procesy po 6mb każdy i finał.
To może inaczej Donq-bo widzę,że masz jakiś przechył w stronę KIS-a-czytaj to co ja piszę a nie to co chcesz żeby było napisane-KIS to kobyłka : opóźnia znacznie otwieranie stron i męczy procesorek,że nie wspomnę o idiotycznym skanowaniu uruchamianych programów
dlatego te bajki o : "procesach,mb i finałach" opowiadaj na forum dla dzieci czyli : "dp.pl" a nie tutaj.

Era Cloud 
Pokażcie że gdzieś wygrywa Symantec jak już tak przechwalacie.

tommy504 pisze:Znowu tak nie hebluje, po jednokrotnym przeskanowaniu całego kompa się uspokaja, bo już ma w bazie wcześniej przeskanowane i nieruszane dalej pliki, to ich nie sprawdza (technologie iSwift, iChecker)
.
czasami na głupoty. Za duży automat jak dla mnie.

, zresztą Ikarus, Emsisoft, Avira, G-data, PrevX też, to są AV(IS) dla paranoików
Nie mam teraz sampla pod ręką ale wam pokażę
Dzisiaj akurat buduję hasze staroci, żeby oddzielać nowe, tak, że i dziś sampla nie będzie bo nie dam rady, jutro dopiero rano wstawię 

Scisły przypadekEugeniusz pisze:Prevx dla paranoików? Hmm jestem paranoikiem. Nie pamiętam by złapał jakieś FP u mnie.
dopóki ransomy nie poblokowały windowsa, a potem na ich stronce o info wirów widzę, że infekcja pochodzi z polski. To są szmaciarze dopiero. Sam wiem, kiedy pobierał je, wrzucałem do PrevX, testowałem sample pobrane ze świata, a fiutki jako infekcja piszą, że POLSKA. Już dziękuję. Postoję. 
To jest normalnie żałosne. Nie wierzę, żeby wspomagali potencjalnego konkurenta Wszyscy potencjalni i tak patrzą co poczynia kaspersky, hehehehe
morphiusz pisze:Akurat nazwa dla zagrożenia nie jest chroniona jakimiś prawami czy coś takiego.

.Wróć do Pakiety Internet Security
Użytkownicy przeglądający ten temat: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość