Ogłoszenia dotyczące kupna / sprzedaży / wymiany oraz promocji oprogramowania komputerowego.
Regulamin forum
1. Nie umieszczamy linków do żadnych serwisów aukcyjnych.
2. Wszelkie oferty mogą dotyczyć wyłącznie oprogramowania dotyczącego zabezpieczeń, kopii zapasowych, oraz czyszczenia systemu.
3. Tematy oznaczamy odpowiednim tagiem na początku tematu: [SPRZEDAM], [KUPIĘ], [ZAMIANA], [PROMO] w zależności od tego, czego dotyczy (tag promo przeznaczony jest dla tematów informujących o ofertach z darmowym, legalnym oprogramowaniem).
4. W wypadku ofert dotyczących sprzedaży / kupna / zamiany należy umieścić opis przedmiotu, sposób płatności, oraz preferowane formy kontaktu.
5. Redakcja serwisu SafeGroup.pl nie bierze odpowiedzialności za przebieg przeprowadzanych transakcji.
-

- Dyskutant
14 sty 2011, 20:14
Na razie echo. Wysłane na 5 różnych skrzynek z czego gmail jest najbardziej oczekiwaną - i nic zero odpowiedzi.
-

ugedej77
15 sty 2011, 9:49
Otrzymać lickę z latynoskiego promo można. Problem leży w kwestii , że po jakimś czasie te kucze mogą zostać zablokowane. Chyba użytkownicy KISa powinni o tym wiedzieć , bo przecież nie raz Kaspersky Lab już taką praktykę stosowało ...
-

- Specjalista
15 sty 2011, 12:17
Szkoda. Myślałem, że źle szukam.
-

- Dyskutant
15 sty 2011, 14:45
Pewnie będą kukać po IP zobaczą, że jesteśmy z Polski i będzie lipa.
-

- Amator
15 sty 2011, 14:47
Ja również czekam z niecierpliwością. Minęło 16h od wysłania formularza, na razie cisza.
-

- Dyskutant
15 sty 2011, 15:05
Wysłałem również z proxy. Czekam jeszcze, aż moja znajoma z Panamy będzie online, może zechce mi pomóc:)
-

- Dyskutant
15 sty 2011, 23:16
Ok, request z Panamskiego kompa poszedł;] Teraz czekam na znajomą z Brazylii i kolejny pójdzie z jej kompa na innego maila:) Zobaczymy, czy to coś da.
-

- Dyskutant
15 sty 2011, 23:43
No trzeba sobie radzić, tylko wszystko leci na fake nr-y telefonów. Nikt się nie zgodzie na podanie swojego nr tel w formularzu:) Laska podała do Panamskiego KFC xD Mam nadzieję, że tam nie zadzwonią:D
-

- Dyskutant
13 lis 2011, 12:21
Tak btw. jeśli macie kogoś w stanach to możecie próbować. Estados Unidos to USA.
Wróć do Giełda