Kaspersky Internet Security 2011 za darmo na 3 miesiace

Ogłoszenia dotyczące kupna / sprzedaży / wymiany oraz promocji oprogramowania komputerowego.
Regulamin forum
1. Nie umieszczamy linków do żadnych serwisów aukcyjnych.
2. Wszelkie oferty mogą dotyczyć wyłącznie oprogramowania dotyczącego zabezpieczeń, kopii zapasowych, oraz czyszczenia systemu.
3. Tematy oznaczamy odpowiednim tagiem na początku tematu: [SPRZEDAM], [KUPIĘ], [ZAMIANA], [PROMO] w zależności od tego, czego dotyczy (tag promo przeznaczony jest dla tematów informujących o ofertach z darmowym, legalnym oprogramowaniem).
4. W wypadku ofert dotyczących sprzedaży / kupna / zamiany należy umieścić opis przedmiotu, sposób płatności, oraz preferowane formy kontaktu.
5. Redakcja serwisu SafeGroup.pl nie bierze odpowiedzialności za przebieg przeprowadzanych transakcji.
Awatar użytkownika
zord
Moderator
Moderator

Post 16 sty 2011, 20:56

instalujemy i wpisujemy kluczyk DVEDJ-EGH59-BMZZU-7NPNN jest to specjalny testowy 3 miesięczny klucz

Obrazek
Awatar użytkownika
shinjiru
Użytkownik

Post 16 sty 2011, 21:26

czy ten kluczyk mogę wykorzystać w dowolnym momencie,a i tak się przyjmie? ;)
Awatar użytkownika
zord
Moderator
Moderator

Post 16 sty 2011, 21:28

jeszcze będzie można z niego korzystać przez kilka miesięcy
Awatar użytkownika
Pablosss
Specjalista

Post 16 sty 2011, 21:29

Czy klucz z KIS pasuje do KAV?
Awatar użytkownika
zord
Moderator
Moderator

Post 16 sty 2011, 21:33

tylko do KIS
Awatar użytkownika
Flash999
Specjalista

Post 16 sty 2011, 21:38

Warto instalować? Jak myślicie?
Awatar użytkownika
shinjiru
Użytkownik

Post 16 sty 2011, 21:45

To chyba lekko pytanie nie na miejscu :D skoro i tak masz do testowania 30dni triala :)
Awatar użytkownika
Flash999
Specjalista

Post 16 sty 2011, 21:54

shinjiru pisze:To chyba lekko pytanie nie na miejscu :D skoro i tak masz do testowania 30dni triala :)

30 dni triala? To chyba 90 dni. Ja mam teraz dobry zestaw, i nie wiem czy zmieniać, ale chyba nie bo słyszałem, że dysk zwalnia. Dobra, ostatecznie odpuszcze rusakowi ;]
Awatar użytkownika
Pablosss
Specjalista

Post 16 sty 2011, 21:56

zawsze mozesz zainstalować 30 dni triala a po tym okresie wbić kod i mieć w ten sposób ochronę na 120 dni :) Każdy pakiet w mniejszym czy większym stopniu spowalnia operacje na kompie.
Awatar użytkownika
polak900
Ekspert

Post 16 sty 2011, 22:37

co jak co kaspersky dla mnie osobiście poległ i nawet za free go nie zainstaluje
Awatar użytkownika
Pablosss
Specjalista

Post 16 sty 2011, 23:36

Poległ na czym? Owszem to nie ten sam Kaspersky co kilka wersji wstecz i sam się do niego zraziłem ale to wciąż dobry AV a pakiet KIS należy do czołówki światowej.
Awatar użytkownika
polak900
Ekspert

Post 13 lis 2011, 12:21

poległ w mojej ocenie
zainstalowałem niedawno na kompie żony, działał w miarę dobrze przez dzień
rano załączyłem kompa i wszystko się uruchomiło (Win 7) ale po kilku minutach wywaliło takie niebieskie coś:) wiesz o co chodzi

w między czasie dostałem lickę na kaspersky for mac i jakie było moje zaskoczenie jak po restarcie kompa bardzo zwolnił według mnie 2 krotnie
okazało się że zainstalowałem wersję z którą są problemy a która jest w normalnej dystrybucji - sic!
(wyczytałem z forum), zainstalowałem poprawkę i wszystko niby działało dobrze
Włączyłem Time machine do beckupu i tu się zaczęło wszystko psuć.
I jak się pojawił kernel panic na macu którego nie widziałem od kilku lat to oba kaspry wyleciały z hukiem z kompów
niestety kis kav nie dla mnie - blacklisted :D

Wróć do Giełda