Więc poszukuję jakiegoś narzędzia, aby utworzyć jego kopię, tak aby w razie całkowitej awarii windowsa, mógłbym wszystko przywrócić. Z góry dziękuję za wszystkie porady. 
Więc poszukuję jakiegoś narzędzia, aby utworzyć jego kopię, tak aby w razie całkowitej awarii windowsa, mógłbym wszystko przywrócić. Z góry dziękuję za wszystkie porady. 

Eugeniusz pisze:Możes zastosować:
1) Polecam Macrium.
Eugeniusz pisze:2) tworzenie migawek (snapshotów), czyli takich rozszerzonych punktów przywracania systemu - tu do wyboru jest Comodo Time Machine.

Borzuck pisze:Tak, CTM nie jest rozwijane.
morphiusz pisze:Borzuck pisze:Tak, CTM nie jest rozwijane.
W marcu (za miesiąc) wychodzi "rewolucyjna" wersja 3.
Dla zainteresowanych: http://forums.comodo.com/news-announcem ... 062.0.html
Czy Kervier wspiera windows 8,a jak nie to jaki wspiera?Eru pisze:Ja tam jednak wolę Kerivera
u mnie działa ok. Tylko po uruchomieniu pierwszym niektórych modułów aplikacja czepia się. Wystarczy ustawić kompatybilność z win7. 2x już przywracałem 8 kme i działa wszystko ok.rimdop pisze:Czy Kervier wspiera windows 8,a jak nie to jaki wspiera?Eru pisze:Ja tam jednak wolę Kerivera

musisz przecież ustawić kompatybilność z win 7 dla każdego pliku exe z osobna.Jest chyba ok 4....Po tym zabiegu uruchamia się normalnie.rimdop pisze:U mnie nie chce działać pokazuje,że program jest niekompatybilny.
Różnica jest także w cenie(prawie 100 dolarów).Ufam,że soft jest dobry ale.....zord pisze:ja używam ShadowProtect® Desktop bardzo dobry i szybki program w windows vista/7 i chyba 8 można sobie dodać do bootloadera przywracanie systemu trwa u mnie około 3 minut gdzie w keriver zajmowało to około 15 więc różnica ogromna

Przepraszam,ale nie wiem jak wykonać ten zabieg kompatybilności?bardok206 pisze:musisz przecież ustawić kompatybilność z win 7 dla każdego pliku exe z osobna.Jest chyba ok 4....Po tym zabiegu uruchamia się normalnie.rimdop pisze:U mnie nie chce działać pokazuje,że program jest niekompatybilny.
Użytkownicy przeglądający ten temat: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość