Ogłoszenia dotyczące kupna / sprzedaży / wymiany oraz promocji oprogramowania komputerowego.
Regulamin forum
1. Nie umieszczamy linków do żadnych serwisów aukcyjnych.
2. Wszelkie oferty mogą dotyczyć wyłącznie oprogramowania dotyczącego zabezpieczeń, kopii zapasowych, oraz czyszczenia systemu.
3. Tematy oznaczamy odpowiednim tagiem na początku tematu: [SPRZEDAM], [KUPIĘ], [ZAMIANA], [PROMO] w zależności od tego, czego dotyczy (tag promo przeznaczony jest dla tematów informujących o ofertach z darmowym, legalnym oprogramowaniem).
4. W wypadku ofert dotyczących sprzedaży / kupna / zamiany należy umieścić opis przedmiotu, sposób płatności, oraz preferowane formy kontaktu.
5. Redakcja serwisu SafeGroup.pl nie bierze odpowiedzialności za przebieg przeprowadzanych transakcji.
-

- Amator
-

- Dyskutant
20 lut 2012, 22:26
To jest prawie to samo. Zawsze możesz wyłączyć funkcje z wersji IS.
-

- Amator
-

- Dyskutant
22 lut 2012, 17:51
Bardzo dziwne. I to jest własnie przykre, że nie szukasz przyczyny takiego zachowania komputera, zwalając wszystko na program.
-

- Amator
22 lut 2012, 18:16
Dziwne i to powiedziałbym sakramencko ale po odinstalowaniu tego cuda system jak nowo narodzony a miałem taką nadzieje że sprawdzę ten pakiecik w praniu ale moje nerwy po prostu padły i tyle.
-

- Dyskutant
22 lut 2012, 18:29
ściągnij wersje ze strony bezpośrednio od producenta. Kod programu nie jest w żaden sposób zmodyfikowany specjalnie dla Niezbędnika, więc będzie to działać bo właśnie sobie aktywowałem:
http://www.escanav.com/english/
Nie martw się, że nie ma tam wersji PL, instalator sam ją wykryje.
A tak nawiasem, nie używasz 2 antywirusów? Odinstalowałeś poprzedni kiedy instalowałeś eScana?
-

- Dyskutant
22 lut 2012, 18:41
adrian1877 pisze:A tak nawiasem, nie używasz 2 antywirusów? Odinstalowałeś poprzedni kiedy instalowałeś eScana?
Lub mogły zostać jakieś aktywne resztki po poprzednim sofcie (usługi, sterowniki) i z nimi konflikt
-

- Dyskutant
22 lut 2012, 21:02
Ja dzisiaj będę go instalował, więc sprawdzę czy jest jakiś problem.
-

- Amator
23 lut 2012, 17:29
rafikrafiki pisze:Ja dzisiaj będę go instalował, więc sprawdzę czy jest jakiś problem.
No i jak tam działa ten eScan
-

- Dyskutant
23 lut 2012, 21:29
Dam znać wieczorem, bo nie miałem czasu go zainstalować.
U mnie działa bez zarzutów.
Wróć do Giełda