Eugeniusz pisze:Pewnie wszystkie inne informacje potrzebne do zidentyfikowania komputera podczas aktywacji licencji.

byku81 pisze:Nabita już do 5000 dni ale kto by tyle żył

damian.z pisze:A ja mam takie pytanie :
Kiedy będzie polska wersja Emsisoft Internet Security Pack ?
A może już jest tylko ja gdzieś przeoczyłem
A ja myślałem że to ma wspólną instalkę i jest to pakiet IS tak jak np.: Norton, Avast, Kaspersky, itd ...damian.z pisze:A co do Online Armor, to podobno ma już niedługo być wycofane z rynku, a Emsisoft ma wprowadzić swoją, inną wersję.

nikitagorbaczow pisze:damian.z pisze:A co do Online Armor, to podobno ma już niedługo być wycofane z rynku, a Emsisoft ma wprowadzić swoją, inną wersję.
Nie wiem, ale niektórzy mają klucze na 13 lat
byku81 pisze:Jeśli ci o mnie chodzi to tak mam na 13 lat Emsisofta ale Anti Malware i nie wiem czy wiesz ze klucze bedą konwertowane do nowej instalki
Chciałem zajajczyć, jeszcze godzina mi w pracy została i już mnie nosi...
nikitagorbaczow pisze:byku81 pisze:Jeśli ci o mnie chodzi to tak mam na 13 lat Emsisofta ale Anti Malware i nie wiem czy wiesz ze klucze bedą konwertowane do nowej instalki
A coś Ty taki nie w sosie?Chciałem zajajczyć, jeszcze godzina mi w pracy została i już mnie nosi...

damian.z pisze:A co do Online Armor, to podobno ma już niedługo być wycofane z rynku, a Emsisoft ma wprowadzić swoją, inną wersję.

A co do Online Armor, to podobno ma już niedługo być wycofane z rynku, a Emsisoft ma wprowadzić swoją, inną wersję.
Użytkownicy przeglądający ten temat: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość