Ekipa forum

Uwagi, propozycje, komentarze dotyczące forum.
Awatar użytkownika
bierni
Mentor
Mentor

Post 09 gru 2009, 19:37

Plati pisze:Ja ich nie pamiętam. Jak zarejestrowalem się na forum to oni już nie pisali.

ja również nie - pytam dlatego ponieważ oglądałem sobie ostatnio ekipę forum i zobaczyłem, że już dawno nie dali znaku życia a jak ostatnio proponowałem uporządkowanie forum (włączniem z moimi postami) to odzywały się różne głosy np., że mod X nie jest jedynym modem na tym forum (co jest prawdą) i inni również powinni się tym zająć bo dlaczego tylko on itp. może w ich miejsce dodać 2 innych panów, którzy poruszają się w tych tematch...
Awatar użytkownika
adam_993

Post 09 gru 2009, 20:21

Proponowałem zatrudnić jeszcze jednego moderatora ale stwierdzono że co za dużo to nie zdrowo. Więc niech pracują (we 2 czy 3).
Awatar użytkownika
lunaticdreams

Post 09 gru 2009, 20:25

adam_993 pisze:Proponowałem zatrudnić jeszcze jednego moderatora

jestem za
Awatar użytkownika
adam_993

Post 09 gru 2009, 20:28

A najlepiej to wprowadzić dyscyplinę. Forum staje się popularne (zbliża się tysiączek) więc kłótnie i ot nie służą opinii forum (które niedługo będzie miało złą opinię za sprawą rozlewania pomyj na dp).
OT? Warn.
Kłótnia? Warn
Warn do warna aż zbierze się banik.
Na przykład na forum ubuntu.pl panuje zasada jeden temat=jeden problem.
Awatar użytkownika
lunaticdreams

Post 09 gru 2009, 20:32

jestem za jak najbardziej,trochę dyscypliny nikomu nie zaszkodzi
Awatar użytkownika
Plati
Mentor
Mentor

Post 09 gru 2009, 20:36

Mówiłem kilka miesięcy temu, żeby wprowadzić dyscyplinę jak na GTAPOLSKA, to wiadomo jak się to wołanie skończyło.
Awatar użytkownika
krzysiekx
Użytkownik

Post 09 gru 2009, 21:40

Może jakaś ankieta w tym wątku.Przydała by się taka rewolucja na forum - trochę dyscypliny jeszcze nikomu nie zaszkodziło a wręcz przeciwnie.Proponuję dodać jeszcze jednego moda i zaostrzyć dyscyplinę.
Awatar użytkownika
bierni
Mentor
Mentor

Post 09 gru 2009, 22:18

dlaczego tylko jednego? zajestem za liczba 2. Co za dużo to niezdrowo? tutaj akurat się nie zgodzę, powiedziałbym raczej - od przybytku głowa nie boli :) wiadomo, że moderowanie forum to nieprosta sprawa i wymaga poświęcenia prywatnego czasu - a tak zawsze jeśli czasu nie będzie miał pierwszy to zajmie się tym "ten" drugi:) jeśli natomiast będzie nadużywał praw albo się obijał to poleci ze stanowiska itp. oszywiście są to tylko i wyłącznie PRZEMYŚLENIA i PROPOZYCJE.
Awatar użytkownika
Meir
Ekspert

Post 09 gru 2009, 22:53

Plati pisze:Mówiłem kilka miesięcy temu, żeby wprowadzić dyscyplinę jak na GTAPOLSKA, to wiadomo jak się to wołanie skończyło.

Plati...jakoś pamiętam także inne wydarzenia związane z Twoją osobą...które trochę przeczyły dyscyplinie...

Krzysiekx...daj sobie spokój z tymi postulatami...Stare Wojsko samo się zdyscyplinuje:)
Awatar użytkownika
Jurek

Post 09 gru 2009, 22:57

Meir pisze:
Plati pisze:Mówiłem kilka miesięcy temu, żeby wprowadzić dyscyplinę jak na GTAPOLSKA, to wiadomo jak się to wołanie skończyło.

Plati...jakoś pamiętam także inne wydarzenia związane z Twoją osobą...które trochę przeczyły dyscyplinie...

Krzysiekx...daj sobie spokój z tymi postulatami...Stare Wojsko samo się zdyscyplinuje:)

Wszystko jest w jak najlepszym porządku. Nadmierna dyscyplina nie leży w naturze Polaków :D
Awatar użytkownika
bierni
Mentor
Mentor

Post 09 gru 2009, 23:14

mateusXz pisze:Chłopaki może tak już zamknę temat, bo wasze postulaty i wywody do niczego nie prowadzą :)

może tak poczekaj i zobaczymy co na to administracja? jak oni powiedzą, że nic się nie zmieni to będzie wiadomo, że nie ma sensu dyskutować na ten temat. wiadomo, że moderatorzy to klasa wyższa i jesteście jak taki "klub golfowy" i nie przepadacie za nowymi.
Awatar użytkownika
Serafin
Mentor
Mentor

Post 09 gru 2009, 23:21

Nie jesteśmy zamkniętą elitą. Wszystkie decyzje zależą w głównej mierze od administracji, moderacja może w sumie niewiele. Jeżeli sytuacja zrobi się naprawdę nieprzyjemna to zostaną podjęte odpowiednie kroki.
Awatar użytkownika
bierni
Mentor
Mentor

Post 09 gru 2009, 23:25

i wszystko jasne:) btw nie chciałem nikogo obraźić ani nic z tych rzeczy.

Serafin od dzisiaj przeszedłeś już na ciemną stronę mocy.
Awatar użytkownika
mateusxzz
Moderator
Moderator

Post 09 gru 2009, 23:41

A jak jest po tej ciemnej stronie :? Ale Serafin ma rację, my oprócz wydzielania, usuwania etc., nie możemy nic ;D
Awatar użytkownika
bierni
Mentor
Mentor

Post 09 gru 2009, 23:51

mateusXz pisze:A jak jest po tej ciemnej stronie :? Ale Serafin ma rację, my oprócz wydzielania, usuwania etc., nie możemy nic ;D

no i banować itp. :)

a czemu na ciemną stronę? 666 postów:)
Awatar użytkownika
jpolanes

Post 10 gru 2009, 1:23

no i banować itp

O tak,szczegolnie Ceer w tym gustuje.Niestety nieudolnie.
Bo o tym czy tu bede pisał,ja decyduję.
Pozdrowienia dla wszystkich.
zbycho
Awatar użytkownika
Meir
Ekspert

Post 10 gru 2009, 2:37

Mówcie co chcecie ale Zbycho jest dobry:)...nie wierzę żeby kiedyś założył kilka kont z tego samego Ip...po prostu Chłopak wchodzi gdzie i kiedy chce:P
Awatar użytkownika
Meir
Ekspert

Post 10 gru 2009, 11:24

Myślałem Creer,że forum jest lepiej zabezpieczone...w takim wypadku banowanie mija się z celem skoro można tutaj wchodzić zmieniając proxy...
BTW. W 1939r. cały świat też liczył na kulturę Niemiec...i wiesz jak to się zakończyło...
Awatar użytkownika
ichito
Redaktor
Redaktor

Post 10 gru 2009, 11:32

"Creer:
Jarek, administrator forum, założył ban na pule IP zbycha, ten natomiast wyczytał że istnieje coś takiego jak proxy - i z tego skorzystał aby założyć kolejne konto i pisać na forum. Ot cala filozofia."

A ja myślałem, że to mądry facet...nie sądziłem, ze na takim...w końcu dość poważnym forum...ktoś zachowa się tak po gówniarsku. Szkoda.
Awatar użytkownika
polak900
Ekspert

Post 10 gru 2009, 11:50

kolejny, bardzo dobrze że zbanowany
Następna

Wróć do O forum