Uwagi, propozycje, komentarze dotyczące forum.
-

- Mentor

09 gru 2009, 19:37
Plati pisze:Ja ich nie pamiętam. Jak zarejestrowalem się na forum to oni już nie pisali.
ja również nie - pytam dlatego ponieważ oglądałem sobie ostatnio ekipę forum i zobaczyłem, że już dawno nie dali znaku życia a jak ostatnio proponowałem uporządkowanie forum (włączniem z moimi postami) to odzywały się różne głosy np., że mod X nie jest jedynym modem na tym forum (co jest prawdą) i inni również powinni się tym zająć bo dlaczego tylko on itp. może w ich miejsce dodać 2 innych panów, którzy poruszają się w tych tematch...
-

adam_993
09 gru 2009, 20:21
Proponowałem zatrudnić jeszcze jednego moderatora ale stwierdzono że co za dużo to nie zdrowo. Więc niech pracują (we 2 czy 3).
-

lunaticdreams
09 gru 2009, 20:25
adam_993 pisze:Proponowałem zatrudnić jeszcze jednego moderatora
jestem za
-

adam_993
09 gru 2009, 20:28
A najlepiej to wprowadzić dyscyplinę. Forum staje się popularne (zbliża się tysiączek) więc kłótnie i ot nie służą opinii forum (które niedługo będzie miało złą opinię za sprawą rozlewania pomyj na dp).
OT? Warn.
Kłótnia? Warn
Warn do warna aż zbierze się banik.
Na przykład na forum ubuntu.pl panuje zasada jeden temat=jeden problem.
-

lunaticdreams
09 gru 2009, 20:32
jestem za jak najbardziej,trochę dyscypliny nikomu nie zaszkodzi
-

- Użytkownik
09 gru 2009, 21:40
Może jakaś ankieta w tym wątku.Przydała by się taka rewolucja na forum - trochę dyscypliny jeszcze nikomu nie zaszkodziło a wręcz przeciwnie.Proponuję dodać jeszcze jednego moda i zaostrzyć dyscyplinę.
-

- Ekspert
09 gru 2009, 22:53
Plati pisze:Mówiłem kilka miesięcy temu, żeby wprowadzić dyscyplinę jak na GTAPOLSKA, to wiadomo jak się to wołanie skończyło.
Plati...jakoś pamiętam także inne wydarzenia związane z Twoją osobą...które trochę przeczyły dyscyplinie...
Krzysiekx...daj sobie spokój z tymi postulatami...Stare Wojsko samo się zdyscyplinuje:)
-

Jurek
09 gru 2009, 22:57
Meir pisze:Plati pisze:Mówiłem kilka miesięcy temu, żeby wprowadzić dyscyplinę jak na GTAPOLSKA, to wiadomo jak się to wołanie skończyło.
Plati...jakoś pamiętam także inne wydarzenia związane z Twoją osobą...które trochę przeczyły dyscyplinie...
Krzysiekx...daj sobie spokój z tymi postulatami...Stare Wojsko samo się zdyscyplinuje:)
Wszystko jest w jak najlepszym porządku. Nadmierna dyscyplina nie leży w naturze Polaków
-

jpolanes
10 gru 2009, 1:23
no i banować itp
O tak,szczegolnie Ceer w tym gustuje.Niestety nieudolnie.
Bo o tym czy tu bede pisał,ja decyduję.
Pozdrowienia dla wszystkich.
zbycho
-

- Ekspert
10 gru 2009, 2:37
Mówcie co chcecie ale Zbycho jest dobry:)...nie wierzę żeby kiedyś założył kilka kont z tego samego Ip...po prostu Chłopak wchodzi gdzie i kiedy chce:P
-

- Ekspert
10 gru 2009, 11:24
Myślałem Creer,że forum jest lepiej zabezpieczone...w takim wypadku banowanie mija się z celem skoro można tutaj wchodzić zmieniając proxy...
BTW. W 1939r. cały świat też liczył na kulturę Niemiec...i wiesz jak to się zakończyło...
-

- Ekspert
10 gru 2009, 11:50
kolejny, bardzo dobrze że zbanowany
Wróć do O forum