O wszystkim i o niczym ;-)
-

- Amator
-

- Specjalista
13 sty 2012, 22:25
Szkoda tylko że przez beznadziejny układ artykułów mogą wyjść niezłe kwiatki ;] w takim wypadku na gramatykę lepie patrzeć z przymrużeniem oka.
-

- Moderator

-

- Specjalista
13 sty 2012, 23:00
Nie patrz na gramatykę nic.Przy liczeniu wyrazów skup się na spacjach,a akapity podobnie, po prostu przerwy. Mogli chociaż wprowadzić skrypt
który sprawdza każdy wyraz z osobna a nie wszystkie, wtedy szybciej by się doszło gdzie popełniliśmy błąd.
-

- Dyskutant
-

- Specjalista
14 sty 2012, 13:18
O dziś dziś poszło mi o wiele szybciej niż wczoraj. 3 Zadanie zajęło mi około minuty.
-

- Specjalista
14 sty 2012, 16:37
Jeden z filmów z arnoldem. "tytuł".
-

- Użytkownik
15 sty 2012, 18:14
Od kiedy rozumiem te dziwne zasady to idzie szybko, postanowiłem się pomęczyć, a może coś się skleci na koniec i będzie kolejny konkurs zrobiony.
-

- Specjalista
15 sty 2012, 18:35
Waves97 pisze:buri udało Ci się zrobić dzisiejsze zadanie? Ja szukałem godzinę i żadnego rezultatu. Poza tym i tak bym nie wygrał - za duża liczba osób.
Tak może każdy myśleć. Czego nie możesz znaleźć, artykułu?
-

- Użytkownik
-

- Specjalista
15 sty 2012, 19:29
Ja miałem kryzys na 2 zadaniu, też chciałem to olać. Podchodziłem do tego czysto gramatycznie i były problemy z wyłapywaniem wyrazów. Teraz to tylko kwestia w jakim czasie znajdzie się artykuł. Trzeba najlepiej sprawdzać na jakich stronach są wyrazy poszukiwane i idzie z górki, im liczba jest większa tym ilość artykułów z tyloma stronami jest mniejsza . Co z kolei składa się na to iż szybciej taki artykuł znajdziemy.
Wróć do Pogaduchy