Czy jesteś za aktywacją reputacji na forum?

Uwagi, propozycje, komentarze dotyczące bloga.
Awatar użytkownika
Plati
Mentor
Mentor

Post 10 paź 2009, 21:20

Chodzi o akcję z Tigranem.
Awatar użytkownika
Serafin
Mentor
Mentor

Post 10 paź 2009, 21:21

Lunatic
Zbyt krótko jesteś na forum żeby o tym wiedzieć. Pogadaj z Platim, on Ci wyjaśni. Między innymi z takich powodów jakie wymienił Plati, na forum nie ma reputacji.
Awatar użytkownika
adam_993

Post 10 paź 2009, 21:23

Żałuję że dodałem 3 opcję. Ale przynajmniej jest wesoło.
Awatar użytkownika
lunaticdreams

Post 10 paź 2009, 21:25

więc plati może tak w skrócie wyjasniłbyś o co chodzi z tym stalinizmem?
Awatar użytkownika
Plati
Mentor
Mentor

Post 10 paź 2009, 21:29

lunaticdreams pisze:więc plati może tak w skrócie wyjasniłbyś o co chodzi z tym stalinizmem?

Tigran nabroił, wyśmiewał się i trollował na forum. Serafin dał mu -1 do reputacji. Tigran zrobił odwet i dał też Serafinowi -1. Tigran odszedł z forum a w powodzie odejścia wpisał: stalinizm bodka, czyli Serafina.

W ogóle ten tigran to jakiś komunista, czytałem jego wypowiedzi w innym serwisie..
Awatar użytkownika
adam_993

Post 10 paź 2009, 21:30

To nie jest tak wesołe.
Awatar użytkownika
lunaticdreams

Post 13 lis 2011, 12:33

Plati pisze:
lunaticdreams pisze:więc plati może tak w skrócie wyjasniłbyś o co chodzi z tym stalinizmem?

Tigran nabroił, wyśmiewał się i trollował na forum. Serafin dał mu -1 do reputacji. Tigran zrobił odwet i dał też Serafinowi -1. Tigran odszedł z forum a w powodzie odejścia wpisał: stalinizm bodka, czyli Serafina.

W ogóle ten tigran to jakiś komunista, czytałem jego wypowiedzi w innym serwisie..

ok dzięki za odp.
Poprzednia

Wróć do O blogu