@Eugeniusz: Przespałem się z tym i wiesz co... no chyba jednak przesadziłem. Każdemu może się jakikolwiek element nie podobać i my niestety musimy niewzruszeni przyjmować to na klatę, co tutaj definitywnie nie miało miejsca.
Mógłbym napisać PW, ale niech i inni wiedzą, że ranga nie oznacza, iż mam jakieś względy. Tak więc, po prostu, przepraszam.
Rozumiem Cię, przeprosiny przyjęte. Nie mam do Ciebie żadnego żalu. W sumie ja też zachowałem się trochę jak gówniarz. Mogłem to powiedzieć gdy np. Ty byłeś na czacie, a nie tak po kryjomu. Następnym razem to się nie powtórzy. Przebaczam i proszę o przebaczenie.
Szczerze powiedziawszy mam żal, że czat zniknął. Ten "IRC" nie jest dla mnie zjadliwy niestety...nie ogarniam go swoim starym umysłem...tym samym raczej w nowych rozmowach uczestniczyć nie będę. A może o to chodziło?
Ichtio, w IRC-u przy uzyciu webchat-u tak naprawde to nie ma nic do 'ogarniecia' - ot po prostu logujesz sie i wchodzisz na kanal #safegroup Jesli chcialbys logowac sie na IRC za pomoca klienta np. wbudowanego w Opere, Chatzilli lub Pidgin-a - ustawiasz: