duszek00 pisze:Mam dziwny problem z CIS.
W pliku rar mam program (plik exe, na 100% bezpieczny) przy próbie wypakowania CIS wykrywa w nim wirusa i blokuje (przenosi do kwarantanny plik), wyciągniecie go z kwarantanny nic nie daje.
Dodałem tego rara do zaufanych plików (wykluczeń) w antywirusie i Defense, ale to też nic nie dało.
Wyłączenie składników CIS albo ich elementów...efekt taki sam, plik jest ciągle blokowany.
jak mogę wypakować te pliki z archiwum?
AgataS pisze:duszek00 pisze:Mam dziwny problem z CIS.
W pliku rar mam program (plik exe, na 100% bezpieczny) przy próbie wypakowania CIS wykrywa w nim wirusa i blokuje (przenosi do kwarantanny plik), wyciągniecie go z kwarantanny nic nie daje.
Dodałem tego rara do zaufanych plików (wykluczeń) w antywirusie i Defense, ale to też nic nie dało.
Wyłączenie składników CIS albo ich elementów...efekt taki sam, plik jest ciągle blokowany.
jak mogę wypakować te pliki z archiwum?
zerknij czy nie masz włączonego automatycznego przenoszenia zagrożeń do kwarantanny w ustawieniach av, jeśli tak to wyłączenie tej opcji powinno pomóc
<span>jeśli natomiast jesteś pewnie że plik jest dobry opisz sytuację i zgłoś tego rar-a (o ile nie jest za duży) tu <a class="linkclass" href="http://www.comodo.com/home/internet-security/submit.php">http://www.comodo.com/home/internet-security/submit.php</a> jak fp</span>

Wiadomo coś na temat bety "6" ? Miała być podobno już w tym miesiącu...

rafikrafiki pisze: przy próbie przesłania folderu z podejrzanymi plikami Comodo się zawiesza i trzeba go ponownie uruchomić. Sprawdzałem kilka razy i za każdym razem to samo.
andrzej76 pisze:rafikrafiki pisze: przy próbie przesłania folderu z podejrzanymi plikami Comodo się zawiesza i trzeba go ponownie uruchomić. Sprawdzałem kilka razy i za każdym razem to samo.
Może folder ma za duży rozmiar? Nieraz tak bywa że wtedy się zawieszają programy przy przesyłaniu do labu próbek. Nie tylko CIS tak ma.
Sprawdź przy mniejszym rozmiarze, chyba że nie ma to znaczenia, czy mniejszy lub większy rozmiar folderu. Wtedy jest to poważny błąd.
Biały ekran pojawia sie na pulpicie MBam. Wiesza sie na kilka minut caly komputer. Probowalem Eset Online scanner i Hitman pro. One dzialaja ok,ale nie skanuja tego katalogu.bardok206 pisze:wyłącz av i zrób skan mbam zobacz czy będzie się wieszać.
Wróć do Pakiety Internet Security
Użytkownicy przeglądający ten temat: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość