jasiekkidawa pisze:Z bety poszło gładko
facecik pisze:Ale wejście w panel sterowania nadal powoduje olbrzymie opóźnienie odswieżania zainstalowanych aplikacji.
No i po aktualizacji nadal w panelu widnieje wersja CIS beta.
Poza tym , soft wydaje mi sie sporo lżejszy od wersji 5.5 , jak nie bedIe większych błędów to pewnie przy nim zostanę na stałe .

"The last I heard, the automatic update from CIS 5.5 to CIS 5.8 will not be immediately available when CIS 5.8 is released. I believe the updater will follow within a couple of weeks following the 5.8 release."
"But, you'll be please to know that if CIS 5.5 is present when CIS 5.8 is installed then your Active Profile is saved and made available, with "(old)" appended, in CIS 5.8. To date, a couple of Mods have tried their previous profiles (myself included) with CIS 5.8 and nobody has reported any problems as of yet. Of course, this is not the recommended course of action."
czekać kilka tygodni? 

slawsi5 pisze:Na stronie producenta nadal Cicho w dziale download dalej wersja 5.5

AgataS pisze:na stronie pobiera się COMODO Internet Security 2012 (5.8.15089.2124) mimo iż w opisie jest nadal 2011

ktostam pisze:Zgadza się. Z tym, że numer buildu to nie 5.8.15089.2124 a 5.8.211697.2124.
X26 pisze:Nie będzie jej jednak od razu w update z wersji 5.5. Dopiero od przyszłego tygodnia, ale uruchomienie instalatora powinno zaktualizować starą wersję.
Jeżeli chodzi o szybkość to naprawdę demon pod tym względem, ale jeszcze nie testowałem NIS 2012 więc nie stwierdzę czy będzie na 1 miejscu, ale z pewnością jest na podium pod tym względem.X26 pisze:Ja tam chyba w taki update nie będę się bawić, tylko czysty install. A jak z aktualizacją antywira? Szybsza jest?
Wróć do Pakiety Internet Security
Użytkownicy przeglądający ten temat: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość