Tutaj możesz zapytać o najlepsze rozwiązanie do Twojego komputera.
Regulamin forum
Prosząc o pomoc w doborze odpowiedniego zestawu, użytkownik jest zobowiązany do wypełnienia wzoru tematu i podania następujących danych:
- posiadany system operacyjny
- zastosowanie komputera
- specyfikacja komputera (opcjonalnie)
Tematy bez wypełnionego wzorca będą usuwane.
-

- Nowicjusz
12 sty 2012, 10:28
Ja korzystam z eseta w chmurze. Mam to rzem z hostingiem i Voipem i działa to bardzo sprawnie... zero zamulania, zero instalowania, zero wirusów.
-

- Redaktor

-

- Ekspert
12 sty 2012, 14:20
Dla mnie Panda Cloud jest najlepszym wyborem, jednak nie jest ona wolna od wad. Bardzo często nie potrafi usunąć infekcji i ochrona przed exploitami mogłaby być lepsza.
Warto zainstalować wersję Pro, która dodatkowo posiada bloker behawioralny, oraz jest wolna od reklam.
Na stronie Pandy na FB jest 6-miesięczna wersja.
-

- Specjalista
12 sty 2012, 16:42
Twój Realtime zabija ; ], jak dla mnie za dużo tam jest wsadzone. panda jest ok, ciekawe co pokaże v2.
-

- Dyskutant
12 sty 2012, 19:38
Waves97 pisze:rafikrafiki - czemu nie virtualbox?
VirtualBox stosowałem, ale mój procek nie daje rady, za duże obciążenia przy testowaniu. Więc zrezygnowałem z niego. Jak na razie testując na żywca nie złapałem infekcji, no ale to dopiero początek, więc zobaczymy za jakiś czas. Wracając do tematu to Panda dobrze się spisuje z innych chmurek nie korzystałem, bo jednak Panda była pierwszą chmurką i powinna działać najlepiej
Wróć do Dobór zestawu