|
|
Panda Cloud Office Protection - ESD Panda Cloud Office Protection jest przyjaznym rozwiązaniem zapewniającym kompletną ochronę komputerów mobilnych, stacji roboczych oraz serwerów prze... [czytaj więcej] |
|
Kaspersky Anti-Virus 2012 Kaspersky Anti-Virus 2012 stanowi podstawę systemu bezpieczeństwa Twojego komputer, która gwarantuje ochronę w czasie rzeczywistym przed najnowszym sz... [czytaj więcej] |
|
BitDefender Antivirus PLUS 2012 Bitdefender Antivirus Plus 2012 zapewnia dyskretną ochronę przeciwko zagrożeniom takim jak wirusy, spyware i phishing. Oprogramowanie zawiera równie... [czytaj więcej] |

Ściągnij sobie "flux"Borzuck pisze:A może by tak od np. 22 przyciemnić tło na forum? Nocą oczy się trochę męczą przy takim ostrym jasnym świetle... Tylko propozycja, pozdrawiam ;-)

Eugeniusz pisze:Mam tego dość, co kilka dni osiągam limit wiadomości w skrzynce

Po 2 miesiącach przerwy wchodzę bowiem na forum, a tu jak byk na moim profilu stoi "amator". Zdaję sobie sprawę ze swoich braków, nie uważam za profesjonalistę, ale ego cierpi
Może jakieś inne nazwy stopnia dla osób nie mających setek/tysięcy wpisanych komentarzy? Bo to tak z rana potrafi przybić zamiast wywołać uśmiech, zwłaszcza przy jednoczesnym korzystaniu z dobrodziejstw kawy 
.
.

Nie ilość, a jakość świadczy o klasie użytkownika!![Good :]](http://forum.safegroup.pl/images/smilies/smile2.png)

buri pisze:Usunąć rangi i problem się rozwiąże, na co to komu?Nie ilość, a jakość świadczy o klasie użytkownika!
aope pisze:Moja propozycja
(...)

buri pisze:Zresztą to moje małe prywatne zdanie, są nowe rangi i niech na razie zostaną bo ostatnio za często je zmieniano.

Użytkownicy przeglądający ten temat: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość