Błędy, propozycje na blogu

Uwagi, propozycje, komentarze dotyczące bloga.
Awatar użytkownika
Eugeniusz
Redaktor
Redaktor

Post 09 paź 2011, 19:30

Dwie sprawy na dzisiaj.
1) W menu na blogu są odnośniki do dwóch pustych kategorii: SSWiN oraz CCTV. Z tego co wiem to CCTV oznacza telewizję przemysłową, czyli dział który chyba nie podpada pod Safe Group (?). Może by tak zrezygnować z tych kategorii, a co za tym idzie zmniejszyć liczbę przycisków w menu?
2) W bocznym panelu na dole jest jakaś śmieszna, pusta sekcja. Kiedyś była tam ankieta, teraz tam jest tylko miejsce na "coś".
Awatar użytkownika
lukasamd
Administrator
Administrator

Post 09 paź 2011, 19:40

AD1. Fakt, zrobione.

AD2. Taki styl niestety, nie za bardzo jest co z tym zrobić.

Możecie zarzucać nam, że blog jest zaniedbany. Owszem, jest taki, bo nie ma sensu umieszczać treści na czymś, co będzie usunięte. W wolnych chwilach (których teraz nie ma ze względu na rozpoczęty rok akademicki) pracuję nad autorskim portalem na potrzeby SafeGroup. Dużo jest już zrobione, np. galeria do której zbieraliśmy screeny, a o którą od czasu do czasu pytacie. Niemniej jestem jedyną osobą, która ogarnia w ekipie PHP, a to nie jest takie hop-siup, tym bardziej, że chcę aby było to "łatwe w utrzymaniu i rozbudowie".
Awatar użytkownika
Eugeniusz
Redaktor
Redaktor

Post 13 lis 2011, 12:36

Zawsze można dodawać nowe ankiety.
lukasamd pisze:Owszem, jest taki, bo nie ma sensu umieszczać treści na czymś, co będzie usunięte.

:question:
lukasamd pisze:W wolnych chwilach (których teraz nie ma ze względu na rozpoczęty rok akademicki) pracuję nad autorskim portalem na potrzeby SafeGroup.

Pamiętam v2 ;)
Awatar użytkownika
kamil10506
Ekspert

Post 29 gru 2011, 22:26

Nie wiem, czy ktoś poprze moją wypowiedź, ale zaryzykuję :)
Otóż Redaktorzy dodają bardzo mało wpisów na blogu. Ostatni to temat o nowym teście Andrzeja (15.10), reszta to wpisy Lukasa na temat konkursów i Jego recenzji.
Rozumiem, że wszystkie informacje idą na forum, ale warto by też zadbać, aby najważniejsze newsy, takie jak nowe wersje programów, były wpisywane na blog. :)
Awatar użytkownika
andrzej76
Redaktor
Redaktor

Post 30 gru 2011, 14:34

kamil10506 pisze:Otóż Redaktorzy dodają bardzo mało wpisów na blogu.

O tak to prawda, ale redaktorzy niektórzy dodają paczki malware na forum, więc też coś robią , nie siedzą bezczynnie, ale w ramach wolnego do środy najpóźniej wrzucę coś na blog i przepraszam za niedbalstwo z mojej strony.
Poprzednia

Wróć do O blogu