Mam prośbę do Wszystkich odwiedzających stronę. Jeżeli zobaczysz jakiś błąd ort. bądź rzeczowy napisz o nim tutaj.

Sam niestety wszystkiego nie widzę

pzdr!

W razie jakichkolwiek problemów polecamy nasze Forum, które oferuje 24 godzinny w pełni darmowy support dotyczący pytań problematycznych jak i tych zwykłych z zagadnień programu, IT, wszelkich problemów z wirusami, a także oferujemy sprawdzanie logów z programów typu ; HijackThis.
W końcu skończy³em. Wróci³em do podstawowej wersji phpbb2 i do nowej wersji newsów. Od teraz tylko do przodu
---> Konto z uprawnieniamy administracyjnymi w sytemach Windows NT, 2000, XP

AVIRA AntiVir PersonalEdition To program antywirusowy - niemieckiej produkcji, charakteryzujący się przedewszystkim niezwykłą dokładnością skanowania, ogromną ilością sygnatur (ponad 445 tysięcy), precyzją działania strażnika, mnóstwem opcji i niezwykle niskim obciążaniem zasobów komputera. Program przystosowany dla użytku domowego, tj. dla użytku osobistego, nie komercyjnego, występuje w 2 odmianach. Classic - dla każdego domowego użytkownika, jest to wersja na licencji FreeWare, oraz Premium dla użytkowników domowych, pragnących zasmakować w takim dodatkach jak m.in. wykrywanie Adware-Spyware, a także MailGuard - funkcja blokująca zagrożenia płynące z otrzymywanej przez nas poczty. Program AVIRA AntiVir PersonalEdition, jest multiplatformowy. Istnieją bowiem także jego odpowiedniki na dystrybucje Linuxa. AntiVir chroni nas przed takimi zagrożeniami* jak: - Robaki - Wirusy - wszelkiego rodzaju BackDoory i Konie Trojańskie - RootKity - Security Privacy Risk - SPR - pliki udające gry np. we Flashu, w rzeczywistości jednak wirusy - a także wszelkiego rodzaju ataki Phishingowe i fałszywe strony * - Więcej na
Wersja Premium posiada wszystkie cech i funkcje wersji Classic. Dodatkowo posiada: Wykrywanie Adware/Spyware, w pełni zautomatyzowaną funkcje aktualizacji programu i bazy sygnatur (można ustawić nawet co 5 min.), Funkcjie ochrony poczty e-mail, osobny serwer do ściągania aktualizacji (koniec z kolejkami), funkcje skanowania wyznaczonych obszarów w menu programu.

które �ci�le współpracujĹĄ z NaszĹĄ witrynĹĄ. Jeżeli chciałby�,
Jarek pisze:Sam niestety wszystkiego nie widzę

SER pisze:Lepiej poprawić, dopóki tysiące ludzi się nie zleci

SER pisze:3 screen w pierwszym rzędzie nie działa -> zmieńcie link na http://antivir-polska.info/img/avpe_premium/avpep%20(3).png (albo usuńcie spację z nazwy pliku).

Napisałem już PMki do adminków AntiVir SupportForum, a także się skontaktowałem z panem Mathiasem Beck, który ładnie wszystko dostarczy tj. materiały dot. firmy, kiedy powstała, osiągnięcia, nagrody....pozatym poda mi dane kontaktowe starej firmy, a mianowicie HBED+v, która to do Maja br. prowadziła i wspierała produkt Wink Jednak 14 Maja AVIRA wykupiła AntiVira, na szczęście program się wzbogacił i dzięki temu jest jeszcze lepszy;)
chciałbyś zobaczyć "czym to się je" polecamy dział : Screeny, a także opis programu widoczny w zakładce : Download. Chcesz sprawdzić jak małe wymagania ma program? Nic prostszego... z pewnością przypadnie Ci do gustu zakładka : Wymagania.
Nie lepiej byłoby: "Można skontaktować się z nami drogą e-mailową"? ;)Można skontaktować się z nami poprzez eMail
kietom pisze:To i moje spostrzeżenia
AntiVir PersonalEdition Premium with Firewall (beta)
W dziale Download znaleźć można najnowszą wersje AntiVira w wersji Premium zaopatrzonego w Firewalla. Program jest jak na razie w fazie testów więc nie polecamy go niezaawansowanym użytkownikom. Aaczkolwiek warto przetestować!
Użytkownicy przeglądający ten temat: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość